-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

Naujajame „Ji“ numeryje – apie moteriškumo paslaptis!

Mes, moterys, pastaruosius amžius daug kovojome už lygias teises. Išsikovojome. Viena vertus, tai puiku – galime naudotis daug platesnėmis galimybėmis nei mūsų prosenelės. Kita vertus, ar siekdamos supanėšėti su vyrais kartais nepersistengėme?.. Apie tai skaitykite numerio temoje „Kaip puoselėti moteriškumą“.
Žurnalo „Ji“ viršelis (10 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (10 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Pastaruoju metu labai išpopuliarėjo žaliavalgystė. Daugelis įsivaizduoja, kad norint būti žaliavalgiu, reikia atsisakyti mėsos. Pasirodo, žaliavalgystė tinka net ir mėsėdžiams. Jeigu įdomu sužinoti, kokių yra žliavalgystės rūšių, kuo naudinga ši mityba, nepraleiskite interviu su knygos „3 dienų mitybos programa“ autore, žaliosios mitybos specialiste Gražina Gum „Žaliavalgystė ir vegetarizmas – ne tas pats“.

O štai antroji pašnekovė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė jau antrus metus iš eilės su giminėmis ir draugais žiemos speigus iškeitė į vasarišką saulę Vietname. „Tiulio fėjos“ savininkė prisipažino, kad nemėgsta lietuviškos žiemos – tai labai sunkus metas, kai aplink niūru ir šalta. Jeigu ir jus išsunkė žiema, svajojate apie atostogas, būtinai perskaiykite įkvepiantį straipsnį „Egzotiškos kelionės yra būtinos“...

Taip pat skaitykite: Diagnozė: chroniška vienatvė. Kaip išmokti jaustis laiminga?

Naujajame „Ji“ numeryje atskleisime pikantiškų detalių apie Gabrielę Martirosianaitę. Prieš kelerius metus „Mis Lietuvos“ karūna pasipuošusi mergina veda laidas radijo ir televizijos eteryje. Tituluota gražuolė neslepia, kad jos gyvenimas tarsi padalytas į dvi dalis: iki konkurso ir po jo. Ką dar papasakojo Gabrielė, sužinosite rubrikoje „Dešimt įdomių faktų apie...“.

Žinoma, nepamiršome ir tų skaitytojų, kurios seka madą, nori būti žavios ir stilingos. Kur dizainerė Frida Giannini, ten ir retro stilius. Žiemą žavėję 7-ojo dešimtmečio bruožais, pavasarį mados namai „Gucci“ pasitinka 8-ojo dešimtmečio nuotaikomis.

Taip pat skaitykite: Daugiau laisvės ir pasitikėjimo teikiantis gyvenimas per 4 savaites

Kad sužavėtum ir išlaikytum išrankią klientę, sugrąžinti praėjusių dešimtmečių mados tendencijų nepakanka. F. Giannini tai puikiai žino, todėl kaip išskirtinį šio sezono kolekcijos akcentą pasirinko egzotiškosios Azijos atspindžius. Plačiau apie „Gucci“ 2015 metų pavasario ir vasaros kolekciją sužinosite atsivertusį straipsnį „Atgal į praeitį“.

Na, o toms, kurios svajoja apie amžiną jaunystę, siūlome straipsnį „Laikui sustabdyti – grožio injekcijos“. Plastinės operacijos – ne vienintelė išeitis kovojant su senėjimo procesais. Puikių rezultatų galima pasiekti tarpusavyje derinant botulino toksino, hialurono rūgšties preparatų injekcijas ir mezoterapiją... Grožio paslaptis atskleidžia Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos „Grožio pasaulis“ gydytoja dermatologė Sandra Kavaliauskienė.

Turbūt sutiksite, kad niekas taip maloniai nesušildo kaip nuoširdi ir plati šypsena. Deja, daugelis dėl prastos dantų būklės tą šypseną linkę slėpti prisidengdami delnu. Kaip prižiūrėti dantis ir dantenas, kad jos nekeltų diskomforto, komentuoja klinikos „Bendrosios medicinos praktika“ gydytoja odontologė-periodontologė Renata Šadzevičienė. Tad jei aktualu, nepraleiskite rubrikos „Sveikata“.

Daugelį išgyvenimo instinktų vaikai įgyja gimdami, kitus – augdami ir mokydamiesi iš aplinkos. Pinigai ir jų cirkuliacija yra sugalvoti žmogaus, todėl mažieji ilgai nesupranta, kaip ši sistema veikia. Ar žinote, nuo ko ir kada pradėti finansinį ugdymą? Jei ne, plačiau apie tai rasite straipsnyje „Mokomės skaičiuoti... pinigus“.

Pavasaris – įsimylėjėlių metas, kai ypač aktyviai leidžiamės į meilės paieškas... Pamačius tą vienintelį, trenkia it perkūnas iš giedro dangaus. Ši cheminė, meile vadinama  reakcija priverčia pamesti galvą. O kai atsipeikėjame – kartais tai įvyksta tik po vedybų, – pamatome, kad tai visai ne tas pats žmogus, kurį įsimylėjome.

Psichologai pasakytų, kad niekas mylimojo nepakeitė. Jis toks buvo visada... Kad netektų nusivilti, specialistai pataria atkreipti dėmesį į pagrindinius vyrų tipus. Galite pamėginti nustatyti, kuriam tipui priklauso jūsų išrinktasis. Apie tai – rubrikoje „Psichologija“.

Naujajame numeryje rasite daug įdomių ir naudingų straipsnių apie keturkojus augintinius ir jų problemas, kaip valyti namus, ką verta pamatyti Stokholme... Ir žinoma, – kulinarinių idėjų.

Tikriausiai girdėjote, kad kvapūs, sultingi, ypatingo skonio egzotiniai vaisiai tinka ne tik valgyti vieni, bet ir dėti į salotas, kokteilius, jūrų gėrybių patiekalus. Gabalėlis vištienos ar kumpio su griežinėliu ananaso ar apelsino patiks ir vaikams! Taip pat siūlome išsikepti Napoleono tortą su citrininiu kremu.

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius