Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 09

Naujajame „Ji“ numeryje – pavasarinė organizmo valymo programa!

Po žiemos, atšilus orams, kai nusimetame šiltus drabužius, daugelio mūsų nedžiugina papilnėjusios kūno formos, jaučiamės apsunkusios, praradusios energiją ir ne tokios gražios. Kaip atgauti jėgas ir dailias kūno linijas?
Žurnalo „Ji“ viršelis (15 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (15 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Siūlome išbandyti autorinės Gražinos Gum detoksikacinės mitybos programos dalį. Tai – ne dieta. Ši didelės maistinės vertės programa, pagrįsta žaliu augaliniu maistu, detoksikuoja ir šarmina organizmą, jaunina ir lieknina. Po detoksikacijos greičiau krinta svoris, padaugėja energijos,  oda atjaunėja... Plačiau apie tai – numerio temoje.

Taip pat skaitykite: Stiliaus patarimai: su kuo derinti tampres ir kada jų vengti

Naujajame „Ji“ numeryje, kaip visada, laukia ir įdomių pašnekovų. Viena jų – istorinių ir genealoginių tyrimų instituto vadovė Kornelija Gureckaitė. Genealogė sako, kad vis daugiau žmonių nori turėti genealoginį medį ne dėl puikybės, kad pasigirtų turį mėlynojo kraujo, o tam, kad išsaugotų šaknis.

„Sudarydama genealoginį medį, kaskart prisiliečiu prie tikros giminės istorijos, prabėga daugelio jau seniai mirusių žmonių gyvenimai. Pastebėjau, kad iš kartos į kartą perduodamos ne tik genetinės, paveldimos ligos, bet ir savotiška giminės karma“, – sako pašnekovė.

Jei smalsu sužinoti, kiek kainuoja genealogino medžio sudarymas, kelių kartų giminės istoriją įmanoma atsekti, nepraleiskite interviu „Lietuviai ieško ne tik bajoriškų šaknų“.

Na, o žvelgiant į „Moters magijos mokyklos“ įkūrėjos, dainininkės Andrės Pabarčiūtės gyvenimą, nekyla abejonių, kad svajonės pildosi. Žavesiu spinduliuojanti moteris neseniai išleido knygą, o šiuo metu Kalifornijoje su garsios grupės „Enigma“ prodiuseriu Jensu Gadu kuria tarptautinį muzikinį projektą. Kaip priversti pildytis svajones, kaip išgirsti sielos balsą ir  išmokti pasikliauti intuicija, kuri veda darnos keliu, skaitykite interviu „Įsiklausykime į sielos norus“.

Energijos ir optimizmo nestokojantis TV laidos „Šeima – jėga!“ vedėjas sako, kad geriausiai jaučiasi galėdamas įdomiai ir su įkvėpimu dirbti. Tačiau taip pat atskleidžia, kad šeima iš esmės jį privertė pakeisti gyvenimo būdą. Rubrikoje „10 faktų“ sužinosite, kokių talentų turi Timūras Augucevičius.

Kino teatruose karaliauja septintoji sagos „Greiti ir įsiutę“ dalis. Vienas pagrindinių filmo herojų – įstabaus stoto Vinas Dieselis. Kad jis gali būti velniškai greitas ir ne mažiau įsiutęs, visi žinome, tačiau verta pažinti ir kitą aktoriaus pusę. Apie tai – straipsnyje „Kita Vincento gyvenimo pusė“ (rubrika „Garsenybės“).

Kone kasdien mūsų ausis pasiekia mintys, kad „Pasaulis priklauso optimistams, pesimistai jame – tik žiūrovai“, „Optimistas konstruoja lėktuvą, pesimistas – parašiutą“, „Pesimistas yra gerai informuotas optimistas, o optimistas – gerai instruktuotas pesimistas“...

Taip pat skaitykite: Balandžio mėnesio meilės horoskopas

Gyvenime viskas priklauso nuo situacijos, kartais reikia lėktuvo, kartais – parašiuto. Pesimistiškos mintys trukdo judėti pirmyn, nepamatuotas optimizmas – įvertinti situacijos rimtumą. Kokia išeitis? Jeigu įdomu, skaitykite straipsnį „Ugdykimės praktinį optimizmą“.

Naujajame numeryje taip pat rasite naudingų grožio patarimų. Turbūt sutiksite, kad išsirinkti tinkamą akių makiažo priemonę – varginanti užduotis. Gali pasirodyti, kad iš gausybės grožio produktų niekada nerasite sau derančio atspalvio. Apsišarvuokite kantrybe ir nebijokite eksperimentuoti. Kiekviena galime pažadinti viduje tūnančią deivę. Apie tai – straipsnyje „Makiažas pagal akių spalvą“.

Na, o straipsnyje „Taupome laiką“ susipažinsite su grožio priemonėmis, kurios iš tiesų padėtų sutaupyti brangaus laiko.

Laisvalaikiui siūlome praplėsti akiratį ir į pasaulį pažvelgti plačiau. Tai, kad giliai tikintys žydai privalo valgyti tik košerinį maistą, ko gero, teko girdėti visiems. Bet koks tai maistas, kuo jis skiriasi nuo mums įprasto ir kodėl žydai turi rinktis tik tokį, atsakytume ne visi. Jeigu smalsu, nepraleiskite rubrikos „Spektras“.

Kai po sunkios darbų dienos, užmigdžius vaikus norėsis atsipūsti, atsiverskite „Kelionių“ rubriką. Šįkart siūlome leistis į virtualią kelionę po Jamaiką – amžino pavasario žemę. Skaidrus vandenynas, beribiai paplūdimiai, amžina vasara, nuoširdūs žmonės – akimirksniu pamiršite visas problemas ir rūpesčius.

Visos svajojame apie amžiną jaunystę. Žinoma, kol kas tai neįmanoma, tačiau jūsų valioje sustabdyti laiką ir žavėti jaunatviškumu bei energija. Kaip to pasiekti? Siūlome išmėginti jauninančią tibetiečių mankštą. Plačiau apie tai rasite straipsnyje „5 jauninantys Tibeto pratimai“ (rubrika „Sveikata“).

Pavasaris – pats metas plačiai atverti langus gaiviam orui ir saulei, išvaikyti iš tamsiausių kerčių dulkes. Namuose plevenantis tyras oras labai svarbus mūsų sveikatai. Žmonės neretai klaidingai supranta, kas yra gaivus oras. Regis, pasmilkei smilkalų, papurškei gaiviklio, ir namuose oras puikus. Deja, nieko panašaus. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Kad namų oras būtų gaivus“.

Naujajame „Ji“ numeryje taip pat sužinosite, kaip kovoti su alergine sloga – šienlige, kas kenkia kepenims ir kaip pagerinti jų veiklą.

Straipsnyje „Mažieji pikčiurnos“ rasite naudingų patarimų, kaip auklėti vaikus. Įskaudintas, nusivylęs ar užgautas mažylis bemat paleidžia į darbą kumštelius. Pasak psichologų, pyktis – normali vaiko reakcija, tačiau tėvai turėtų mokėti jį atpažinti ir padėti suvaldyti...

Žinoma,  nepamiršome ir šeimininkių, rūpestingų mamų ir žmonų, kurios kasdien suka galvą, kokiu gi skanesniu patiekalu pradžiuginus šeimyną.

Šįkart siūlome pasigaminti šokoladinį varškės sūrio pyragą su imbierais. Nuodėmingai skanus išraiškingo skonio šokoladinis pyragas puikiai tinka Atvelykiui. Pakanka mažo gabalėlio, kad pasijustumėte kaip devintame danguje. Na, o tiems, kurie nemėgsta saldumynų, ras daug kitų patiekalų receptų. Plačiau  apie tai – „Gaminame su žalumynais“.

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius