Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Galapagai/Roko naktys“ originalaus įvaizdžio savininkų laukia prizai

Festivalio „Galapagai/Roko naktys“, kuris vyks rugpjūčio 5-6 dienomis Zaraso saloje, lankytojai galės atskleisti saviraiškos galimybes – visi žiūrovai kviečiami kartu sukurti margaspalvę laisvės atmosferą ir renginio metu pasipuošti unikaliomis įvaizdžio detalėmis.
Festivalio „Galapagai/Roko naktys“ dalyvės
Festivalio „Galapagai/Roko naktys“ dalyvės / Festivalio archyvo nuotr.

Originaliausiai pasipuošusių, drabužiais, aksesuarais bei kitais įvaizdžio elementais išsiskirsiančių lankytojų laukia specialūs prizai – firminė „Galapagų/Roko naktų“ atributika.

„Festivalio skatinamą laisvos ir draugiškos kultūros dvasią labiausiai kuria ne pakviestos muzikos žvaigždės, ne turininga meno ir sporto programa, o patys „Galapagų/Roko naktų“ lankytojai. Todėl visus žiūrovus kviečiame neriboti savo fantazijos demonstruojant išskirtinį įvaizdį“, – ragina festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

„Galapagų/Roko naktų“ organizatoriai tikisi sulaukti tiek tradicinių išskirtinio įvaizdžio savininkų – gotų, pankų, metalistų, hip-hopo gerbėjų, tiek specialiai festivaliui sukurtų kostiumų, drabužių, tatuiruočių, kitų įvaizdžio elementų.

Pakeisti įvaizdį bus galima ir paties festivalio metu – norintys persikūnyti į scenos žvaigždes galės užsukti į grimo kambarį, kuriame darbuosis profesionalūs teatro grimuotojai. Jie padės ne tik sukurti išorinį įvaizdį, bet ir išmokti firminių muzikos žvaigždžių judesių bei manierų – persikūnyti pamokys mimai iš „Kėdės teatro studijos“.

„Gera muzika vienija skirtingų įsitikinimų ir skirtingų kartų žmones. Kuo daugiau laisvės ir įvairovės – tuo įspūdingesnė bendra renginio atmosfera. Todėl tikimės nuo šiol sukurti naują „Galapagų/Roko naktų“ tradiciją, prizais skatindami lankytojų saviraišką, kuriant originalų savo įvaizdį“, – teigia A. Barniškis-Blėka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius