-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 25

21-erių Danielis Radciffas tampa nekilnojamo turto magnatu

Hario Poterio vardu geriau kino mėgėjams žinomas aktorius Danielis Radcliffe`as po truputį tampa nekilnojamo turto magnatu. 21-erių metų žvaigždė Niujorke jau turi dvejus prabangius apartamentus, o dabar įsigijo dar vienus, kuriuos žada išnuomoti. Aktorius prieš porą metų nusipirko 3 milijonus svarų (apie 12 mln. Lt) kainuojantį loftą bei 3,5 milijono svarų (14 mln. Lt) atsiėjusį didžiulį butą Niujorke. Lyg to būtų negana, dar sumokėjo 4 milijonus svarų (16 mln.Lt) už namą Manheteno vakarinėje dalyje.
Danielis Radcliffe'as
Danielis Radcliffe'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujasis D. Radkliffe`o pirkinys turi penkis miegamuosius, yra 3 tūkstančių pėdų ploto, o jo nuoma galėtų kainuoti apie 5 tūkstančius svarų (20 tūkst. Lt) per mėnesį. Namas pastatytas 1847 metais.

„Šis Danielio žingsnis man atrodo labai racionalus. Tai puiki investicija“, – sako nekilnojamo turto ekspertas Mike`as Raia.

 Aktorių išgarsinusi paskutinė Poteriados dalis „Haris Poteris ir Mirties relikvijos: 2“ pasirodys dar tik liepos mėnesį, tačiau jau dabar aktorius yra laikomas turtingiausiu D.Britanijos jaunuoliu, sąskaitose turinčiu apie 45 milijonus svarų (apie 180 mln. Lt).

Filmo anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius