Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 19

6 komiškiausi Melissos McCarthy vaidmenys Holivude

Melissos Ann McCarthy profesiją sunku apibrėžti vienu žodžiu. Pradėjusi savo karjerą kaip komedijinio žanro kino filmų bei serialų aktorė, vėliau ji tapo rašytoja, nuosavos kino studijos prodiusere ir netgi rūbų linijos dizainere. Tačiau ją dievinanti auditorija visuomet ją atpažins kaip itin nuoširdžią, „linksmų plaučių“ koketę.
Melissos Annos McCarthy vaidmenys kine
Melissos Annos McCarthy vaidmenys kine

1. Gilmoro merginos“ (2000 – 2007)

Teigiama, jog amerikiečių komedijinis-draminis serialas „Gilmoro merginos“ (orig. Gilmore girls) tapo tramplinu, išgarsinusiu M.McCarthy kaip komedijinio žanro atstovę. Nors jos vaidmuo šiame seriale buvo antraeilis, tačiau publika dar ilgai atmins jos įkūnytą virtuvės šefės Sookie St. James rolę.

Serialą „Gilmoro merginos“ itin pamėgo moteriška auditorija. Jame plėtojama vienišos trisdešimtmetės moters, auginančios paauglę dukrą, gyvenimo istorija, kurioje persipina ir vienatvė, ir potencialių gyvenimo partnerių paieškos, ir komplikuoti santykiai su bręstančia dukra. Visa tai, žinoma, perteikiama su gyvenimiško humoro prieskoniu.

VIDEO: Gilmore Girls - Promos [Seasons 1 - 3]

2. Mikas ir Molė“ (2010 – 2016)

Seriale „Mikas ir Molė“ (orig. Mike & Molly) M.McCarthy vaidina charizmatišką pradinių klasių mokytoją Molly, kuri savo gyvenimo išrinktąjį Miką sutinka Anoniminių persivalgytojų draugijoje. Molė – miela, linksma, rūpestinga ir protinga moteris, o Mikas – atviraširdis, gero būdo vyriškis, dirbantis Čikagos policijos komisariate.

Jų šeimoje Molė atlieka „racionaliojo“ sutuoktinio vaidmenį – kuruoja šeimos buitį ir finansus. Tačiau moteris retsykiais nukrypsta į silpnybes – išleidžia šeimos pinigus daiktams ir kelionėms, palikdama šeimą skolose.

Už pagrindinį vaidmenį šiame seriale M.McCarthy 2011 m. buvo įvertinta „Emmy“ apdovanojimu.

VIDEO: Mike & Molly - Trailer [Telestrekoza.com]

3. Sunokusios pamergės“ (2011)

Teigiama, jog filme „Sunokusios pamergės“ (orig. Bridesmades) M.McCarthy suvaidino vieną svarbiausių rolių savo karjeroje.

Šioje komedijoje ji įkūnijo jaunatvišką, smagią, vyrus dievinančią jaunikio seserį Megan Price, kurios išsišokimai vestuvių organizavimo bei paties pokylio metu buvo patys įsimintiniausi.

Būtent M.Price yra ta pamergė, kuri mergvakariui siūlo kultinės knygos ir filmo „Kovos klubas“ (orig. Fight Club) temą. Jos elgesys – tarsi peržengiantis vestuvių „standarto“ taisykles. Tačiau būtent tai ir žavi – komiškas, intelektualus antagonizmas, banalų vestuvių farsą paverčiantis nuotaikinga ir nuoširdžia komedija.

VIDEO: Bridesmaids - Trailer

4. Vienas šūvis. Dvi kulkos“ (2013)

Šį filmą (orig. The Heat) režisavo Paulas Feigas, kuris dirbo su filmu „Sunokusios pamergės“. Galbūt dėl šios priežasties filme „Vienas šūvis. Dvi kulkos“ plėtojamas siužetas, net ir neturėdamas nieko bendro su vestuvių tema, išlaiko panašų komedijinį braižą.

Šiame filme M.McCarthy vaidina kartu su kita žymia Holivudo aktore – Sandra Bullock. Abi jos filme įkūnija dvi charakteriu ir darbo metodikomis viena kitai prieštaringas kriminalistes, kurioms yra pavesta narplioti tą pačią bylą.

Ramaus būto, pedantiško metodiškumo Sara (vaid. S.Bullock) nė iš tolo neprilygsta ekscentriškai, arogantiškai, karštakošiškai, išgerti ir pašėlti mėgstančiai Šenon (vaid. M.McCarthy).

Tačiau sakoma, jog priešingybės traukia, ir, galbūt, šis neįtikėtinas derinys vis dėlto pasirodys itin veiksmingas, narpliojant kriminalinio pasaulio mįsles.

VIDEO: The Heat | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

5. Šventasis Vincentas“ (2014)

Dviems Auksiniams gaubliams nominuotas filmas (orig. St. Vincent) ne veltui pelnė gausias žiūrovų simpatijas. Čia galime išvysti net 3-is Holivudo numylėtinius – Billą Murray'jų, Naomi Watts ir M.McCarthy.

Filme „Šventasis Vincentas“ M.McCarthy tenka kiek subtilesnis vaidmuo – čia ji atlieka į skyrybas įnikusios, šeimyninio gyvenimo problemų verpetuose paskendusios moters – Maggie – vaidmenį. Kol Maggie mėgina susivokti, kaip gyventi toliau, jai reikia surasti patikimą žmogų, kuris laisvu metu galėtų praleisti laiką su jos sūnumi.

Taip jau nutinka, kad šio darbo imasi kaiminystėje gyvenantis, buvęs karo veteranas Vincentas, kuris... Iš pažiūros – pati blogiausia (įmanoma!) auklė.

Vincentras – mizantropiškas hedonistas, kurio gyvenimas nebuvo iš lengvųjų. Tačiau žmonių negalima „nurašyti“ iš pirmo žvilgsnio, ką ir byloja šio filmo herojų dinamika, o po didžiausio „šikniaus“ kauke dažnai slypi jautrus ir geraširdis žmogus.

VIDEO: St. Vincent Official Trailer #1 (2014) - Bill Murray, Melissa McCarthy Comedy HD

6. Bosė“ (2016)

Komediją „Bosė“ (orig. The Boss) M.McCarthy kūrė kartu su savo vyru Benu Falcone, kuris yra ne tik šio filmo režisierius, bet ir vienas iš scenarijaus bendraautorių.

Filme „Bosė“ M.McCarthy vaidina agresyvią verslininkę Michellę, kurios verslo etika neretai prasilenkia su įprastomis verslo praktikomis.

Kai Michellės buvęs mylimasis išviešina neteisėta jos veikla, moteris, pakliuvusi į teisėsaugos rankas, keletą metų praleidžia už grotų. Išėjusi į laisvė ji ir vėl siekia susigrąžinti buvusią sėkmę ir šlovę. Tačiau ką dėl jos teks paaukoti? Atsakymą sužinosite siužeto eigoje.

VIDEO: The Boss - Official Trailer (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius