-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Aktorius Christianas Bale‘as jau ruošiasi „Oskarų“ teikimo ceremonijai (video)

„Auksinių gaublių“ teikimo ceremonija yra tarsi generalinė repeticija prieš svarbiausius kino pasaulio apdovanojimus – „Oskarus“. Todėl „Auksinius gaublius“ žiūrėti smagu: kino kūrėjai atlieka savotišką apšilimą, atsipalaiduoja ir plepa, kas ant liežuvio, t. y. pasako tai, ko nedrįstų pasakyti per „Oskarus“.
Filmas „Kovotojas“
Filmas „Kovotojas“ / Kadras iš filmo

Pirmasis tą vakarą ant apdovanojimų pakylos žengė britų aktorius Christianas Bale‘as. Nepakartojamą puolusio boksininko vaidmenį filme „Kovotojas“ sukūręs aktorius apdovanojimą atsiėmė iš žaviosios Scarlett Johansson rankų. Tik pasielgė jis visai ne kaip britų džentelmenas: stvėrė iš Scarlett rankų „Auksinį gaublį“ ir net nedirstelėjo į seksualią kolegę. Ši tik smalsiomis akimis nulydėjo geriausio antraplanio aktoriaus titulą pelniusį Ch.Bale‘ą.

Po jautrios kalbos penktadienį per „Critic‘s Choise Awards“ (šiuose apdovanojimuose jis taip pat pelnė geriausio antraplanio aktorius titulą) šį kartą Ch.Bale‘as atrodė žaismingai nusiteikęs.

Aktorius tiesiai šviesiai pareiškė net nežinąs, kas yra ta organizacija HFPA, teikianti „Auksinių gaublių“ apdovanojimus (Hollywood Foreign Press Association – užsienio kino apžvalgininkų ir žurnalistų sąjunga): „Tai maždaug gauja įtartinų veikėjų, sėdinčių paskutinėse eilėse ir besikalbančių tik tarpusavy.“ Vis dėlto aktorius sakė dabar praregėjęs ir suvokęs, kad „jie labai išmintingi ir supratingi, nes skiria šiuos apdovanojimus“.

Ch.Bale‘as taip pat padėkojo visai kūrybinei grupei ir kolegoms aktoriams, ypač Markui Wahlbergui. Net keturi juostos „Kovotojas“ aktoriai buvo pristatyti „Auksiniams gaubliams“ – apdovanoti buvo Christianas ir Melissa Leo. Ir, žinoma, aktorius nepamiršo padėkoti žmonai.

VIDEO: Golden Globes 2011 - Christian Bale Acceptance Speech

Kino apžvalgininkai atkreipė dėmesį, kad Ch.Bale‘as jau ne pirmą kartą atsiimdamas apdovanojimą kreipiasi į žmoną, vadindamas ją svarbiausiu žmogumi, tačiau taip nė karto nededikavo jai pelnyto prizo. Ir šį kartą jis skyrė apdovanojimą dukteriai.

Kai kurie apžvalgininkai spėja, kad žmonai jis paliko patį svarbiausią apdovanojimą – „Oskaro“ statulėlę, kurią gauti turi išties didelius šansus.

Vasario 18 dieną filmas „Kovotojas“ atkeliaus į Lietuvos kino teatrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius