-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 22

Atidėta Martino Scorsese filmo „Volstryto vilkas“ premjera gali išstumti jį iš kovos dėl „Oskarų“

Neseniai paaiškėjo, kad naujausio Martino Scorsese'ės darbo „Volstryto vilkas“ (The Wolf of Wall Street) pasaulinė premjera atidėta daugiau nei mėnesiui. Vietoje anksčiau numatytos lapkričio 15-os, Jungtinėse Valstijose filmą planuojama pristatyti per Kalėdas, gruodžio 25 dieną.
Filmas „Volstryto vilkas“
Filmas „Volstryto vilkas“ / Kadras iš filmo

Pasaulinę filmo premjerą kompanija „Paramount Pictures“ atidėjo ne be svarios priežasties. Juostą, kurioje pagrindinį vaidmenį sukūrė Leonardas DiCaprio, nuspręsta permontuoti. Pradinis filmo montažas prodiuseriams pasirodė esąs tiesiog per ilgas, mat M.Scorsese'ė pateikė beveik trijų valandų trukmės filmo versiją.

Biografinėje kriminalinėje dramoje pasakojama apie praėjusio amžiaus pabaigos Amerikos finansų įžymybę ir aukštuomenės chuliganą Džordaną Belfortą. Žinomas biržos makleris pagarsėjo gebėjimu staigiai uždirbti milijonines sumas, švaistūnišku elgesiu ir ekscentriškais išsišokimais, o jo karjerą vainikavo į viešumą išlindusios ne visai švarios finansinės operacijos.

Šiam filmui režisierius subūrė ypač stiprią komandą. Tai jau penktasis kartas, kai pagrindinį vaidmenį Scorsese patiki L.DiCaprio, o filmo scenarijų sukūrė Terencas Vinteris, serialo „Sopranai“ scenaristas. Titulinė filmo daina „Black skinhead“, kurią girdime oficialiame anonse, priklauso žinomam reperiui Kanye Westui, o visa muzikine filmo dalimi rūpinosi „Žiedų valdovo“ trilogijos garso takelio autorius.

VIDEO: Filmo "Volstryto vilkas" anonsas

Vos pasirodžius juostos anonsams, kritikai prabilo apie ryškų pretendentą į „Oskarus“, tačiau pristatymo datos atidėjimas tokią galimybę iš „Volstryto vilko“ gali ir atimti. Jei juostos permontavimo darbai užtruktų ir ji nebūtų pristatyta šiais metais, filmą ištiktų „Kuždesių salos“ likimas. „Kuždesių sala“, puikiai įvertinta tiek kritikų, tiek žiūrovų, tapo vienu pelningiausių Skorsese's filmų, tačiau vietoje planuotos premjeros 2009-ųjų spalį, filmas pasirodė tik 2010 metų vasarį ir iškrito iš varžybų dėl „Oskarų“.

Lietuvoje juostą galėsime pamatyti kartu su viso pasaulio žiūrovais, kitų metų pradžioje. Premjera mūsų kinuose numatoma 2014 sausio 3 dieną, žinoma, jei režisieriaus komanda suspės atlikti planuojamus darbus ir pasaulinė premjera nebus dar kartą atidėta.

PREMJERA LIETUVOJE: 2014-01-03

REŽISIERIUS: Martin Scorsese („Infiltruoti“, „Kuždesių sala“, „Geri vyrukai“, „Niujorko gaujos“).

SCENARIJAUS AUTORIUS: Terence Winter (Serialo „Sopranai“ scenaristas)

VAIDINA: Leonardo DiCaprio („Pradžia“, „Infiltruoti“, „Kuždesių sala“), Matthew McConaughey

(„Mud“, „Magiškasis Maikas“), Margot Robbie („Laiko tiltas“) ir kt.

ŽANRAS: Biografinė kriminalinė drama

ŠALIS: JAV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius