-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 09

Craigas – geriausias iš visų Džeimsų Bondų

„Mano nuomone, Danielis Craigas yra pats geriausias Bondas“, – teigia aktorius Lievas Schreiberis. Jis neslepia susižavėjimo profesinėmis ir asmeninėmis D.Craigo savybėmis. Abu aktoriai susipažino Lietuvoje besifilmuodami dramoje „Pasipriešinimas“.
Filmas „Pasipriešinimas“
Filmas „Pasipriešinimas“ / Kadras iš filmo

L.Schreiberis teigė tikėjęsis išvysti žmogų, panašų į jo vaidinamą agentą 007, ir buvo maloniai nustebintas šilto ir malonaus D.Craigo bendravimo.

„Buvau nustebintas jo kilnumo, nuoširdumo ir atvirumo bendraujant su manimi. Nesitikėjau to, ypač po jo Džeimsui Bondui įprastos nuožmios veido išraiškos“, – džiaugiasi Lievas Schreiberis.

Nepaisant „plieninio“ slaptojo agento žvilgsnio, L. Schreiberis D. Craigą laiko visų laikų geriausiu Džeimso Bondo vaidmens atlikėju, savo vaidyba smarkiai lenkiančiu tokius agentą 007 vaidinusius aktorius kaip seras Seanas Connery ir Pierce‘as Brosnanas.

Savo mėgstamiausią slaptąjį agentą L. Schreiberis galėjo pamatyti ne tik ekrane – kartu su Danieliu Craigu jis filmavosi režisieriaus Edwardo Zwicko dramoje „Pasipriešinimas“. Lietuvoje filmuotoje kino juostoje aktoriai vaidina žydų brolius, kurie slėpdamiesi nuo nacių pabėgo gyventi į miškus. Ten jie subūrė bendruomenę ir taip nuo holokausto išgelbėjo apie 1200 žmonių.

Trys žydai broliai Bielskiai buvo tie, kurie per visą antrojo pasaulinio karo istoriją išgelbėjo daugiausiai gyvybių. Trečiąjį, jauniausią brolį dramoje vaidina filmų „Bilis Eliotas“ ir „Brangioji Vendi“ žvaigždė Jamie Bellas. Šis taip pat negailėjo pagyrų naujausiam Džeimsui Bondui: jam įspūdį paliko D.Craigo sugebėjimai greitai bėgti, nardyti ir atlikti kitus veiksmo filmų aktoriui būdingus triukus.

Kino juostoje „Pasipriešinimas' nusifilmavo ir daug garsių lietuvių aktorių: Antanas Šurna, Gediminas Girdvainis, Sigitas Račkys, Dalia Michelevičiūtė, Leonardas Pobedonoscevas, Rimantė Valiukaitė ir kiti.

Lietuvos kino teatrus „Pasipriešinimas“ pasieks sausio 16 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius