-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 25

Ewanas McGregoras – Madonnos filme

Škotų aktorius Ewanas McGregoras gavo pagrindinį vaidmenį Madonnos kuriamame filme apie konstitucinę krizę Didžiojoje Britanijoje. Jis vaidins karalių Edwardą VIII.
Ewanas McGregoras
Ewanas McGregoras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Contactmusic.com, antrajame popkaralienės režisuojamame filme bus papasakota valdovo, kuris atsižadėjo sosto dėl meilės, istorija. Edwardas VIII atsisakė titulo dėl dukart išsiskyrusios amerikiečių visuomenės veikėjos Wallis Simpson. Pastarąją vaidins 36-erių aktorė Vera Farmiga. Taip pat W.E. pavadintoje juostoje pasirodys australų aktorė Abbie Cornish.

Beje, W.Simpson – viena prieštaringiausiai Didžiojoje Britanijoje vertinamų moterų. Ji ne tik buvo įtariama daugybe romanų, kai buvo ištekėjusi, bet ir manyta, kad ji turi ryšių su Trečiojo reicho (hitlerinės Vokietijos) vadovybe. Moteris, po vedybų su Edwardu VIIII tapusi Vindsoro grafiene, mirė 1986-aisiais ir buvo palaidota greta vyro karališkosiose kapinėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius