-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 17

Filme „Vyrai juodais drabužiais 3“ dainininkė Nicole Scherzinger priversta greitai numirti

Dainininkė Nicole Scherzinger naujajame fantastiniame filme „Vyrai juodais drabužiais 3“ (angl. „Men In Black III“) tapo seksualia ir itin gundančia blogiuke Lily Poison (Nuodingąja Lili). Pirmąsyk didelio masto filme pasirodanti moteris neabejotinai priblokš žiūrovus puikia išvaizda ir įbaugins didžiuliu ginklu.
Filmas „Vyrai juodais drabužiais 3“
Filmas „Vyrai juodais drabužiais 3“

Filmo kūrėjų išplatintuose naujausiuose „Vyrai juodais drabužiais 3“ kadruose matyti, kad 33-ejų N.Scherzinger buvo sukurtas itin seksualus įvaizdis – ji vilki trumpa juoda odine suknele, paryškinančia krūtinę, avi ilgaaulius batelius, o jos lūpos skaisčiai raudonos.

Lily Poison filme yra pagrindinio blogiuko Boriso bendrininkė. Viename iš kadrų šis galingas duetas keliauja per kalėjimo koridorius, palikdamas po savęs kelyje daugybę negyvų sargų. Kitoje nuotraukoje N.Scherzinger herojė savo bosui įteikia rožinį gėlytėmis puoštą tortą.

Kol kas vis dar neatskleidžiama daugiau detalių apie paslaptingąją Lily Poison, tačiau neslepiama, kad N.Scherzinger vaidmuo, nors ir efektingas, bet gana nedidelis.

„Tai nedidelis blogiukės vaidmuo. Aš taip jaudinuosi, nes mano herojė mirs. Svarbiausia, aišku, kad apskritai pasirodysiu. Tačiau jau po kelių eilučių aš filme mirsiu“, – anksčiau laidai „E! News“ yra sakiusi dainininkė.

Pagrindinius vaidmenis naujajame filme, kaip jau įprasta „Vyrų juodais drabužiais“ mėgėjams, atlieka aktoriai Willas Smithas ir Tommy Lee Jonesas. Jie vaidina agentus J ir K, kurie sugrįžta į didžiuosius ekranus po dešimtmečio, mat pastarasis šios istorijos filmas buvo išleistas 2002-aisiais. Žvelgiant į reklaminį naujosios juostos anonsą, atrodo, kad nedaug kas pasikeitė nuo antrosios filmo dalies, kuomet slaptieji agentai turėjo suvaldyti ateivių aktyvumą Niujorke. Tačiau šįsyk J ir K turi susidurti su naujais, dar didesniais ir visai neplanuotais išbandymais...

Fantastinė veiksmo komedija „Vyrai juodais drabužiais 3“ Lietuvos kino teatruose turėtų pasirodyti gegužės 25 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius