-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 23

Filmo „Kick-ass“ aktorius buvo pravardžiuojamas prezervatyvu (video)

Aktorius Aaron Johnson po filmo „Kick-ass“ premjeros atskleidė, jog pastarojo scenarijus jam leido pasinerti į „visiškai naują ir dar nepažintą komiksų pasaulį“. Be to vaikinui tekęs superherojaus vaidmuo buvo nemenkas iššūkis ir jam pačiam kaip aktoriui.
Kadras iš filmo „Kick-ass“
Kadras iš filmo „Kick-ass“ / „Acmefilm“ nuotr.

„Man dar nėra tekę vaidinti tokio vaidmens. Manęs nėra niekada užpuolę gatvėje ir juo labiau niekada nesu turėjęs problemų su merginomis. Taip pat man niekada nebuvo kilusi net menkiausia mintis persirengti superherojaus kostiumu ir atkeršyti visiems pasaulio blogiečiams. Šis vaidmuo buvo lyg nepatirtas gyvenimo etapas“, – pasakojo į superherojų persikūnyti turėjęs devyniolikmetis aktorius.

Taip pat aktorius prisipažino, jog žalias, visą kūną aptraukiantis kostiumas, kurį jis vilkėdavo filmavimo metu, jį paversdavo panašiu į prezervatyvą.

„Galvojau, kad su tuo kostiumu esu labiau panašus į žalią guminį meškiną. Tačiau visi mane praminė „žaliuoju prezervatyvu“. Kiekvieną kartą išėjus iš persirengimo kambario, prajuokindavau visas savo kolegas“,- šypsenos veide neslėpė aktorius Aaron Johnsonas, kuris prieš šį filmą turėjo įkūnyti legendinį daininką Johną Lennoną filme „Nowhere Boy“.

Kitas filmo aktorius Nicolas Cage‘as teigė, jog nieko nebuvo net girdėjęs apie tokį herojų kaip „Kick-ass“, kol nepradėjo dirbti su šiuo filmu.

Amerikiečių aktorius, filme vaidinantis „Tėtušį“ kartu su Aaronu Johnsonu, žiniasklaidai pripažino, jog scena, kurioje jo vaidinamas herojus turi nužudyti 11-metį herojų, jam neatrodė labai maloni, tačiau aktorius pasitikėjo režisieriaus Matthew Vaughn kompetencija.

„Kick-ass“ – filmas apie paparastą vaikiną vardu Deivas (akt. Aaron Johnson), kuris nusprendžia savo kailiu išbandyti superherojaus gyvenimą. Jis internetu užsisako žalią juokingą kostiumą, susigalvoja keistą vardą „Kick-ass" ir išsiruošia į Niujorko gatves kovoti su nusikalstamu pasauliu. Tačiau, deja, Deivas neturi jokių antgamtinių galių, kurios gyvybiškai būtinos superherojui. Jis nemoka skraidyti, negali įveikti priešų lazeriniu žvilgsniu... tiesą pasakius jis net muštis nemoka. Tačiau Deivui tai nė motais. Jis drąsiai stoja į kovą su įvairaus plauko niekšais. Vieną iš jo susidūrimų nufilmuoja atsitiktinis stebėtojas. Netrukus vaizdas patenka į „Youtube" ir Deivas akimirksniu išgarsėja. dabar jo vardą kartoja visa Amerika, galbūt net tie, kurie anksčiau jį skriaudė.

Filmo „Kick-ass“ premjera Lietuvoje – birželio 25 d.

 

VIDEO: Kick Ass New Extended Movie Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius