Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Holivudo režisierius Cameronas nori iki 2014 metų sukurti „Įsikūnijimo“ tęsinį

Holivudo režisierius Jamesas Cameronas perspėjo savo filmo „Įsikūnijimas“ gerbėjus, kad jiems gali tekti dar ketverius metus laukti šios planuojamos mokslo fantastikos trilogijos antrosios dalies, nes jis teberašo „tonas pastabų“ tobulindamas tęsinį.
Režisierius Jamesas Cameronas
Režisierius Jamesas Cameronas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Titanikas“ režisierius pradėjo kurti ateivės ir žmogaus meilės istorijos siužetą dar 1994 metais, tačiau didžiuosiuose ekranuose ji buvo pradėta rodyti tik pernai gruodį, praėjus 15 metų.

Už parduotus bilietus rekordines sumas uždirbusios kino juostos gerbėjai jau nekantrauja sužinoti, kas vėliau nutiko aktoriaus Samo Worthingtono sukurtam personažui Džeikui Saliui ir jo nežemiškai mylimajai Neitiri, kurią vaidino Zoe Saldana.

Tačiau D.Cameronas, kaip praneša dienraštis „The New York Post“, neplanuoja išleisti pirmo „Įsikūnijimo“ tęsinio anksčiau nei 2014 metais.

„Dabar manau, kad antroji ir trečioji (dalys) bus kuriamos kartu. Jos bus išleistos atskirai, galbūt su vienų ar dvejų metų pertrauka, tačiau bus kuriamos kartu“, – režisierius sakė laikraščiui.

„Įsikūnijimas“ už pasaulyje parduotus bilietus iki šiol uždirbo 2,7 mlrd. dolerių. Tikėtina, kad ši suma smarkiai padidės, kai penktadienį bus išleista nauja šio filmo versija, kurioje bus aštuonios minutės iki šiol nematytų vaizdų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius