-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 29

„Iksmenų“ žvaigždė bilietus į premjerą parduoda aukcione

Ar kada nors svajojote dalyvauti kino premjeroje su filmo žvaigždėmis? Yra puiki proga. Filmo „Iksmenai: pradžia. Ernis“ aktorius Ryanas Reynoldsas parduoda aukcione du bilietus į artėjančią filmo premjerą. Ir visa tai dėl kilnaus tikslo.
Filmas „Iksmenai: pradžia. Ernis“
Filmas „Iksmenai: pradžia. Ernis“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Aukcionas

Ryanas parduoda retą progą pasivaikščioti raudonu kilimu su filmo „Iksmenai: pradžia. Ernis“ žvaigždėmis. Uždarbis už parduotus aukcione bilietus bus skirtas Michaelo J.Foxo fondui, kovojančiam su Parkinsono liga.

Laimingieji aukciono nugalėtojai ne tik dalyvaus premjeroje Holivude, bet ir sėdės šalia R.Reynoldso. Po premjeros kino teatre aukciono laimėtojai dalyvaus uždarame vakarėlyje.

Aktorius aktyviai dalyvauja fondo veikloje. 2008 metais jis su fondo bendraminčiais bėgo ING Niujorko maratone. Jo pastangomis tuomet buvo surinkta daugiau nei 100 tūkstančių JAV dolerių. Ryanas yra vienas iš šimtų savanorių ir pirmoji įžymybė, prisidėjusi prie M.J.Foxo komandos.

„Didžiuojuosi būdamas daliskomandos, kuri daro viską, kad žmonės, kaip ir mano tėvas, sergantys Parkinsono liga, gautų geresnį gydimą“, – sako R.Reynoldsas.

„Iksmenai: pradžia. Ernis“ yra žymiosios iksmenų trilogijos priešistorė, atskleisianti, kaip pagrindinis istorijos herojus Ernis tapo toks, kokį jį matėme ir kokį pažįstame. Pamatysime jau matytus ir pažįstamus herojus, taip pat susipažinsime su būriu naujų iksmenų pasaulio atstovų.

Trilogijos „Iksmenai: pradžia. Ernis“ priešistorė Lietuvos kino teatruose – jau nuo gegužės 1 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius