-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 26

„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia patirti romantiką po žvaigždėmis

Jaukios vasaros naktys, žvaigždėtas dangus, kino projektoriaus traškesys ir mylimas šalia… Lauko kino projektas „Kinas po žvaigždėmis“ šį savaitgalį skelbia romantiškuoju ir trims savaitgalio dienoms parengė itin romantišką filmų repertuarą.
„Kino po žvaigždėmis“ atidarymo renginys
„Kino po žvaigždėmis“ atidarymo renginys / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kruopščiai kino teatro „Pasaka“ atrinkti jausmingi, nuotaikingi ir meilės sklidini filmai tiks ir jau dešimtmečius skaičiuojančioms poroms ir dar tik pirmuosius nedrąsius žingsnius žengiantiems šviežiems įsimylėjeliams.

Ketvirtadienį, romantiškąjį savaitgalį pradės komiška ispanų drama „Vestuvių čempionatas“. Tai istorija apie vestuves, kurios vyks pačiame Pasaulio fubtolo čempionato įkarštyje, todėl tikrai patiks ir visiems šiuo metu pametusiems galvas dėl futbolo.

Penktadienį, lauko kine premjera – romantinė amerikiečių drama „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“. Jautrioje romantinėje dramoje atskleidžiama jaudinanti sunkiai sergančios merginos istorija. Filmas sukurtas pagal populiarų amerikiečių rašytojo Johno Greeno to paties pavadinimo romaną.

Šis visame pasaulyje sulaukė stulbinančios sėkmės ir puikaus kritikų įvertinimo. Lietuvoje kritikai taip pat liaupsina knygą, o skaitytojų komentarai pranoksta puikiausius įvertinimus. Unikalu tai, kad ir knygos, ir filmo herojės Heizelės Lankaster prototipas – reali mergina Esthera Earl, kuri kovodama su klastinga liga „Youtube“ kanale kūrė savo vaizdo dienoraštį.

Šeštadienį, žiūrovų lauks itin jausminga belgų drama „Lūžęs gyvenimo ratas“. Filmas pasakoja Elizos ir Didje meilės istoriją. Jis kalba, ji klausosi. Jis yra tvirtas ateistas ir tuo pačiu metu – naivus romantikas. Ji išsitatuiravusi ant kaklo kryžių, tačiau kartu – tvirtai stovinti ant žemės.

Nepaisant didelių skirtumų, tai – meilė iš pirmo žvilgsnio. Gimus dukrelei Meibelei, jų laimei nieko netrūksta. Deja, Meibelė rimtai suserga. Didje ir Eliza labai skirtingai išgyvena nelaimę. Tačiau Meibelė nepalieka jiems jokio pasirinkimo. Didje ir Eliza privalo kovoti dėl jos kartu.

Šiais metais „Kinas po žvaigždėmis“ birželio, liepos ir rugpjūčio savaitgaliais – nuo ketvirtdienio iki šeštadienio, po atviru dangumu gero kino mėgėjams parodys daugiau nei 30 naujausių kino filmų ir pasaulinių premjerų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius