Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 14

Kino kodas: „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“

Kai to Blogio tiek daug, ir jis Absoliutus, kova niekada nesibaigia. Tą patvirtina ir paskutinis filmo „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“ kadras, liudijantis apie neišvengiamai artėjančią penktą dalį.
Filme „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“ žiūrovai vėl išvys Millą Jovovich
Filme „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“ žiūrovai vėl išvys Millą Jovovich / Kadras iš filmo

Tai labiausiai ir liūdina, nes gaila kino žmonių, aukojančių savo gyvenimą šiai betikslei (gal pelningai?) odisėjai. Labai bloga korporacija „Skėtis“ anuo metu sukūrė virusą, daug bjauresnį ir labiau užkrečiamą negu ŽIV, kuris itin greitai žmones paverčia zombiais. Virusas buvo sukurtas, siekiant pagerinti kareivius. Taip prasidėjo Alisos (M.Jovovich) kova su korporacija ir augančia zombių armija.

Dabar jai, ieškančiai gyvų žmonių, vėl teks susidurti su pagrindiniu blogio įsikūnijimu – Albertu Veskeriu (S.Robertsas). Mergina išgirsta žmonių siunčiamus signalus iš Arkadijos. Ji skrenda į Aliaską, bet ten nieko neranda. Tikrieji nuotykiai ir susiėmimas su zombiais prasideda Los Andžele. Ten Alisa sutinka grupelę personažų, užsibarikadavusių apleistame kalėjime. Jie žino, kur yra Arkadija.

Reziumė

Kai tau į langą beldžia zombiai, tenka keltis ir eiti. Net jei tai tęsiasi jau aštuonerius metus ir labai tingisi. Vargšė Alisa (M.Jovovich) pati nežino ko ieško ir kam viso to reikia (iš akių matyti). Gal žiūrovams? Abejotina. Filme zombiai juda kruta, serialas tęsiasi, o jo kokybė nė kiek negerėja. Režisierius mus nori užburti apokaliptiniais ištuštėjusios planetos, apgriuvusių kompiuterinių miestų ir prastos kokybės 3D vaizdais.

Jis mėgaujasi sulėtintai nufilmuotomis itin dekoratyviomis scenomis lietui lyjant, dar labiau sulėtintais kautynių epizodais vandens pursluose. Jis siundo įspūdingus šunis, skylančius pusiau į milžiniškus nasrus. Tačiau viską sumontavus į vieną filmą, nelieka nei prasmės, nei įtampos. Kas tai? Kompiuterinio žaidimo ir vaizdo klipų hibridas labiausiai užkietėjusiems žaidimo mėgėjams.

Faktai

„Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“ („Resident Evil: Afterlife“) JAV, Didžioji Britanija ir Vokietija. 2010 m., 90 min.
Režisierius Paulas W.S.Andersonas.
Vaidina: Milla Jovovich, Ali Larter, Shawnas Robertsas.
ĮVERTINIMAS 1/4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius