-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 18

„Klyksmas 4“ vadinamas geriausiu „Klyksmo“ serijos tęsiniu

Naujausia kultinio siaubo trilerio „Klyksmas“ dalis „Klyksmas 4“ – geriausias šios serijos tęsinys, teigia vienas populiariausių JAV kino portalų Joblo.com.
Kadras iš filmo „Klyksmas 4“
Kadras iš filmo „Klyksmas 4“. / „Incognito films“ nuotr.

Pirmasis „Klyksmo“ filmas kino ekranuose debiutavo 1996 metais. Vėliau pasirodė dar dvi trilerio dalys – visos jos kartu sudėjus uždirbo daugiau nei pusę milijardo JAV dolerių. Praėjus dešimtmečiui po paskutinio „Klyksmo“, šiemet  pristatyta naujausia ilgai laukta filmo dalis.

Joje vaidina ir filmo gerbėjų numylėti „Klyksmo“ senbuviai Davidas Arquette‘as, Courtney Cox, Neve Campbell, ir juostos naujokai Emma Roberts, Hayden Panettiere bei kiti.

Naujojoje dalyje filmo kūrėjai žiūrovams pristatė naujas siaubo filmų žanrų taisykles, tačiau išlaikė savitą stilių, kuris liko autoironiškas ir nenuspėjamas, be gailesčio galintis nužudyti net pagrindinį filmo herojų. Joblo.com recenzijoje užtikrintai teigia, kad tai – stipriausias „Klyksmo“ tęsinys.

Vieno pagrindinių vaidmenų atlikėjas D.Arquette‘as taip pat tikina, kad ketvirtoji „Klyksmo“ dalis – geriausia iš visų iki šiol pasirodžiusių: „Po paskutinės filmo dalies prabėgo jau dešimtmetis. Per tą laiką daug kas pasikeitė – ir siaubo filmai, ir auditorija. „Klyksmas 4“ nusprendė šiek tiek atsigręžti į seną gerą tradicinį siaubo filmų žanrą ir viską pateikti su nemaža doze gero humoro. Galiu pasakyti, kad tai geriausia „Klyksmo“ dalis ir joje paaiškėja daug dalykų, kurie buvo nutylėti anksčiau“.

VIDEO: Lietuviškai titruotas "Klyksmas" treileris

„Klyksmas 4“ šiuo metu rodomas ir Lietuvos kino teatruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius