-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 04

Komedijoje „Katės ir šunys: kačių kerštas“ – žinomas filmų scenas vaidins katinai

Jau ketvirtadienį Lietuvos kino teatrus šturmuos žais­min­ga nuo­ty­kių ko­me­di­ja, pa­gar­din­ta 3D efek­tais „Katės ir šunys: kačių kerštas“. Išradingi keturkojai filme prabils gerai žinomų Lietuvos aktorių balsais ir susivienys dėl bendro tikslo.
Filmas „Katės ir šunys: kačių kerštas“
Filmas „Katės ir šunys: kačių kerštas“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Šuo Katė

Nuotaikingoje komedijoje visai šeimai netrūks vi­sų veiks­mo fil­mui bū­din­gų ele­men­tų: spro­gi­mų, ko­vų, skry­džių, šni­pų.

„Vaikystėje labai mėgome filmus apie agentą Džeimsą Bondą. Buvome didžiuliai jo gerbėjai. Pradėję kurti šią komediją pamanėme – kodėl nepanaudojus jame to, ką labiausiai dievinome filmuose apie šnipus“, – prisipažino tą pačią mokyklą kadaise lankę filmo „Katės ir šunys: kačių kerštas“ filmo „Katės ir šunys: kačių kerštas“ scenarijaus autorius Ronas J.Friedmanas bei režisierius Bradas Paytonas.

Linksmoje kino juostoje kailiniuoti slaptieji agentai ne tik skraidys, bet ir atliks kitus labiausiai įsimintinus didelio populiarumo sulaukusiuose filmuose kaip, pavyzdžiui, „Matrica“ bei kino juostose apie super agentą Džeimsą Bondą matytus triukus.

Komedijoje „Katės ir šunys: kačių kerštas“ taip pat atpažinsite scenas iš „Avinėlių tylėjimo“, „Transformerių“, „Bornas: Sunaikinta tapatybė“, „Misija neįmanoma“. Tik, be abejo, šiame filme ir išprotėjusį psichopatą Hannibalą Lecterį, ir rusų slaptąją agentę įkūnys ne žmonės, o katinai.

Filmo kūrėjai komedijoje taikliai panaudojo ir populiariame tinklalapyje Youtube.com patalpintas juokingiausias scenas iš naminių gyvūnėlių gyvenimo.

Filmo „Katės ir šunys: kačių kerštas“ premjera Lietuvoje – rugpjūčio 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius