-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 14

Komedijų festivalio atidaryme – Audriaus Bružo ir Kirilo Glušajevo išpažintis (nuotraukos)

Jau antrus metus iš eilės Vilniaus kino teatre „Forum cinemas Vingis“ raudonas kilimas nutiestas „Viasat“ kino komedijų festivaliui.
Vilniuje prasidėjo antras kino komedijų festivalis
Vilniuje prasidėjo antras kino komedijų festivalis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Šiame festivalyje siekiame parodyti, kad smagu ir gera būna ne tik tada, kai kaimynui blogai – malonu dovanoti žmonėms gerą nuotaiką ir šypsenas, matyti žiūrovus laimingus. Tokia ir yra šio festivalio idėja“, – sveikindamas susirinkusiuosius sakė festivalio vadovas Algirdas Ramaška.

Šiais metais festivalio atidarymą vedė aktorius Giedrius Savickas, patikinęs, kad humoras yra labai naudingas organizmui ir neturi šalutinio poveikio.

„Jeigu šis komedijų festivalis jau antras, vadinasi, pirmas įvyko ir pavyko, – reikšmingai kalbėjo aktorius, dažniausiai savo vaidyba žiūrovams keliantis šypseną. – Šis festivalis bus kaip kino laboratorija, kurioje kiekvienas galės pasitikrinti savo humoro jausmą. Šypsokitės, nes juokas nuvalo visas žiemas ir blogus orus nuo jūsų veido – tai geriausias vaistas nuo šalutinio poveikio!“

Visi komedijų mėgėjai, susirinkę į didžiąją kino teatro salę, atidarymo vakarą buvo pakviesti pažiūrėti aristokratiško ir išlaikyto britiško humoro komediją „Pataikyk kulką į mane“.

Tačiau prieš G.Savickas pakvietė žiūrovams pasirodyti „du, šiame filme vaidinusius aktorius“.

Šypsenų ir krizenimų banga nuvilnijo sale, kai žiūrovai pamatė aktorius Audrių Bružą ir Kirilą Glušajevą. Šie mielai atsakinėjo į savo kolegos G.Savicko klausimus, kaip jiems sekėsi filmuotis šiame filme ir kas filmuojantis paliko didžiausią įspūdį.

„Labai didelį įspūdį man paliko, kad mus nuo aerouosto pasiėmė, ir tikrai su labai gerais automobiliais. Turėjome kiekvienas savo vagonėlį, davė valgyti...“ – pasakojo A.Bružas.

Paklausus apie filme sukurtus personažus, abu artistai tikino, kad jų vaidmenys – nors ir nedideli, bet „perliukai“.

„Būtų kvaila tikėti, kad mes gavome didelius vaidmenis – negavome. Tai – epizodiniai vaidmenys, bet mūsų“, – aiškino aktoriai.

Netrukus Kirilas Glušajevas atvėrė širdį, pareikšdamas, kad iš tiesų jam šis filmas – visai nepatiko.

„Atvirai pasakysiu – man šis filmas nepatiko. Taip išėjo, kad po montažo paaiškėjo, kad filme manęs nebėra“, – pažiūrėdamas į žemę prisipažino aktorius. Jam paantrino ir A.Bružas, kurio filme... taip pat nėra.

Tačiau, atrodo, žiūrovai labai neišgyveno, nes netrukus pasirodžiusioje komedijoje „Pataikyk kulką į mane“ buvo galima grožėtis garsiais britų aktoriais ir jų humoru.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilniuje prasidėjo antras kino komedijų festivalis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilniuje prasidėjo antras kino komedijų festivalis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius