-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 22

Kuriama paaugliams skirta „Asmens sargybinio“ versija

Anapus Atlanto labai populiari „Walt Disney“ kompanijos favoritė šešiolikmetė Miley Cyrus ir toliau nenustoja stebinti ambicingais projektais. Nesenai paauglių dievinama žvaigždutė pranešė apsisprendusi baigti savo karjerą televizijos seriale „Hana Montana“, kuris ją kosminiu greičiu kilstelėjo į populiarumo aukštumas.
Aktorė Miley Cyrus
Aktorė Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įdomu, ar Miley trūksta laiko naujiems projektams, ar tiesiog seriale parodė viską, ką galėjo? Paskutinę liepos dieną į Lietuvą atkeliauja serialo pagrindu sukurtas filmas „Hana Montana“. Valstijose ir dar keliose šalyse filmas pradėtas rodyti kiek anksčiau ir jau spėjo uždirbti daugiau kaip 120 milijonų JAV dolerių.

Nuo 11 metų kino studijose apsigyvenusi M.Cyrus nesnaudžia ant laurų. Nesenai akylūs paparaciai pastebėjo jaunąją aktorę pietaujančią su Iksmenu – Erniu, iš Australijos kilusiu aktoriumi Hughu Jackmanu ir keliais kino studijos bosais.

Planuojama kurti filmo „Asmens sargybinis“ versiją paaugliams. Originalus filmas yra ne vieną kartą rodytas Lietuve ir turėtų būti puikiai žinomas daugeliui. Jame pagrindinius vaidmenis kūrė aktorius Kevinas Kostneris ir 90-aisiais populiari dainininkė Whitney Houston. Naujasis filmas vadinsis „Asmeninė apsauga“. Hugh Jackmanas vaidins Niujorko policijos detektyvą, tapusį išlepintos paauglės asmens sargybiniu. Miley Cyrus tampa tikra kino žvaigžde!

„Hannah Montana“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti liepos 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius