Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 15

Laimėk kvietimus į kriminalinį trilerį „Miestas“! (video)

Labas, kino gerbėjai, maniakai ir prijaučiantys! Ruduo šaltėja, todėl kino salėse darosi vis šilčiau ir jaukiau. Šią savaitę, išdaliję praėjusio kino konkurso prizus, kviesime jus apsilankyti trileryje „Miestas“.
Filmas „Miestas“
Filmas „Miestas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 „Miestas“

Praėjusios savaitės konkursas sulaukė itin daug jūsų dėmesio ir teisingų atsakymų į klausimus. Burtai lėmė, kad filmo „Pelėdų karalystės sargais“ originali kuprinė atiteko Vilmai, užduočių knygelė ir laikinosios tatuiruotės – Gretai, o kvietimai – dar vienai skaitytojai Justei. Dramatišką trilerį „Stounas“ nemokamai kviečiame pažiūrėti Elžbietą, Raimundą ir Simą. O kvietimus į trilerį apie virtualaus pasaulio pavojus „Č@tas“ dovanojame Antanui, Arūnei ir Andriui. Sveikiname visus laimėtojus!

Benas Affleckas Lietuvos žiūrovams pristato savo režisūrinį darbą – kriminalinį trilerį „Miestas“, kuris jau pelnė pasaulio kritikų simpatijas. Šį filmą pamatyti privalote! O jei norite tai padaryti neišleidę nė lito, bandykite teisingai atsakyti į konkurso klausimą ir galbūt laimį nusišypsos būtent jums!

Filmas KLAUSIMAS: Kur gyvena dauguma bankų plėšikų?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius