Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 11 18

Leona Lewis sukūrė pagrindinį J.Camerono filmo garso takelį

Britų dainininkė Leona Lewis įrašė garso takelį „Titaniko“ režisieriaus Jameso Camerono naujajam filmui „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“). Mokslinės fantastikos žanro filmas yra ypač nekantriai laukiamas tokio tipo kino juostų gerbėjų.
Leona Lewis
Leona Lewis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Lewis kūrinys vadinasi „I See You“. „Mes didžiuodamiesi pranešame, kad Leonos kūrinys taps pagrindiniu garso takeliu netrukus ekranuose pasirodysiančiam filmui „Įsikūnijimas“, – buvo pranešta oficialioje 24-erių atlikėjos svetainėje.

Naujasis filmas „Įsikūnijimas“ pasakoja apie žmonių ir fantastinės planetos gyventojų susidūrimą, o savo mastu prilygsta epiniam „Titanikui“. Režisierius įsitikinęs, kad dėl šio technologinio sprendimo žiūrovai negalės atskirti, kada mato realius, kada – virtualius vaizdus. „Tai yra pirmasis kino istorijoje filmas-hibridas, pats sudėtingiausias dalykas, kurį iki šiol esu daręs“, – tvirtino J.Cameronas.

Trimačio filmo „Įsikūnijimas“ premjera Lietuvoje – gruodžio 18 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius