-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 03

Lietuvoje „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ bus rodomas ilgiau

Spalio 27-os dienos vakarą (Lietuvoje spalio 28-os dienos rytą) daugumoje pasaulio šalių vienu metu įvyko iškilminga filmo „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ premjera. Dokumentinis filmas apie atlikėjo pasiruošimą koncertiniam turui „This is it“ didiesiems kino ekranams buvo pradėtas ruošti iškart po popkaraliaus mirties.
Filmas „Michaelas Jacksonas. Pabaiga“
Filmas „Michaelas Jacksonas. Pabaiga“ / Kadras iš filmo

Atsižvelgdama į SONY studijos pageidavimus, Lietuva kaip ir visos kitos filmą demonstravusios šalys, bilietais prekiauti pradėjo likus mėnesiui iki filmo premjeros dienos. Taip pat buvo planuota filmą kino teatruose rodyti tik 19 dienų.

Per pirmąsias 5 rodymo dienas vien Lietuvoje filmą pamatė net apie 14 tūkst. žiūrovų, o daugelyje pasaulio šalių jau prieš premjerą bilietai į beveik visus filmo seansus buvo išparduoti.

Atsižvelgdama į tokį didelį žiūrovų antplūdį ir jų nepasitenkinimą dėl tokio trumpo filmo demonstravimo laiko, SONY studija nusprendė pratęsti filmo „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ rodymo laikotarpį.

„Matydami pirmuosius filmo rodymo rezultatus, esame įsitikinę, jog per numatytas dvi rodymo savaites nesuspėsime filmą pademonstruoti visiems jį norintiems pamatyti. Todėl, atsižvelgdami į žiūrovų pageidavimus, dokumentinio filmo „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ rodymo laikotarpį visose teritorijose pratęsiame iki papildomų 3 savaičių“, – naujus nurodymus pranešime išdėstė SONY studijos viceprezidentas Ralph Alexander.

Anot „Acmefilm“ kino teatrinių filmų skyriaus vadovo Ernesto Musniko, pirmojo savaitgalio rezultatai pranoko visus lūkesčius ir girdint labai teigiamus žiūrovų atsiliepimus apie šį filmą, „Acmefilm“ negali iš mažesnių Lietuvos miestų gyventojų atimti galimybės pamatyti jį. Dėl to buvo nuspręsta filmo rodymą pratęsti dar dviems savaitėms.

Filmas buvo planuotas rodyti nuo spalio 28 dienos iki lapkričio 15 dienos. Dabar, pasikeitus sąlygoms, filmas bus rodomas iki lapkričio 26 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius