-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 26

„Zero 2“. Lietuvos grožybės

Apie ką čia: „Zero 2“, 2010 m., Lietuva, 90 min. Rež. E.Vėlyvis. Vaidina: R.Rudokas, K.Jakštas, I.Jankauskaitė.
Filmo „Zero 2“ kadrai: Ramūnas Rudokas ir Kęstutis Jakštas
Filmo „Zero 2“ kadras / Meed Films nuotr.

Kontekstas ir siužetas: žodžiu, nx, įvykiai Europos kultūros sostinėje – kaip ant delno. Pyst, dingsta kokainas su čemodanu ir mafijos galva (S.Siparis) ieško kaltų. Jo parankiniai: mentas Silvestras (K. Jakštas, jo, bl, tas pats rimtuolis, kuris vaidino latvių prezidentą) su banditu Maksu (R.Rudokas) ir jo chalatu išeina į trasą. Bet procesas nėra lengvas, nes po kojom visur painiojasi durneliai ir bobos. Viena nori silikoninių papų karjerai daryti, kita juos turi net už dešimt štukų (Inga Jankauskaitė, nagla kaip tankas blondinė), bet neturi smegenų. Nežinojo, kad negalima vyrams proto p.... Karoče, chebra vaikosi greitų šaibų mėgėjus ir dar spėja aiškintis rimtus egzistencinius klausimus – ar dulkintum svetimą žmoną, pavyzdžiui. Visai kaip tie du kileriai juodais kostiumais iš Tarantino filmo, jej bogu. Tik ten mafijos bosą per užpakalį daro, o čia Rudokui kiaušus pjauna.

Reziumė ir įvertinimas: nu va ir sulaukėme, blin. Rašo filmo pradžioj, kad kriminalinės muilo operos. Čia tipo, viskas ant bajerio, ane? Nu ir žvengė chebra visą filmą. Tai jau panašu į tikrą nx, Kūrinį, ir be jokių ten nuolaidų lietuviams. Kventinas T. migom atpažintų artimas sielas. Scenaristams turbūt akys paskaudo bežiūrint „Bulvarinį skaitalą“. Nu ne veltui, gavosi zjb. Su lietuvišku kvapeliu. Yra ten neaiškių vietų, tokia Žemyna-Karolina su mersu nelaibai aišku, ką veikia ir kodėl, bet tai smulkmenos. Svarbu, kad artistai ir scenaristai varo triaukščiais nonstop, mAtai eina kaip iš Kalašnikovo, serijomis – Jonas Banys, tas, kur dirbo telike programų direktorium, taip ir pats kalba. Puklevičius, matyt, zonoj pasitobulino, atkalė rankelę laiškus ir kitokius romanus rašydamas, bl. Žodžiu, vaizdelis labai geras, ir nufilminta, ir sumontuota čiotkai. Varykit, chebra žiūrėt, neapsiriksit. Wellcome to Lithuania. Drąsi šalis – tokį filmą susuko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius