Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 04

Lietuvos kino teatruose šienauja „Pjūklas V“

Kas ten kalba apie finansinę krizę? Kai užsisuka į tradicinį serialą mutuojantis PJŪKLAS, rinkimai, ekonominės problemos ir pabrangęs šildymas nueina į antrą planą.
Filmas „Pjūklas V“
Filmas „Pjūklas V“

Patinka ar ne, bet turime nulenkti galvą prieš šį brutaliai sadistinį filmą, kuris prieš 4 metus užkrėtė lietuvių tautą nesveika meile siaubo trileriams ir kankinimų šou.

Pažiūrėkite spalio 31 – lapkričio 3 d. ilgojo Vėlinių savaitgalio kino topą ir pamatysite, ką prikrėtė tas dėdulė PJŪKLAS.

221 881 Lt per 3 dienas – tai antras 2008-ųjų premjerinio savaitgalio pasiekimas, menkesnis tik už rusiškos parodijų komedijos LABAI RUSIŠKAS FILMAS startą. Šio rezultato siaubo trileriui PJŪKLAS V užteko, kad akimirksniu trūktelėtų į 18 vietą visų laikų Lietuvos kino rinkos geriausių premjerų sąraše.

Dar nė vienam siaubo trileriui nepavyko startuoti taip įspūdingai. Jeigu pjūklomanija akiplėšišku tempu tęsis dar kelias savaites, pradės drebėti VEIDRODŽIŲ užfiksuotas žanro rekordas.

Lietuvos kino teatruose be konkurencijos dominavo PJŪKLAS V, bet kiti filmai neliko vieniši ir solidžiai prisidėjo prie paties geriausio rudens kino sezono savaitgalio. Ašaringoji drama vyresnei auditorijai NAKTYS RODANTĖJE ir „pleibojiška“ romantinė komedija VAIKINAMS TAI PATINKA varžėsi dėl antrosios vietos lyg FORMULĖS 1 lentynėse, tad nugalėtoją skiria kuklūs 346 Lt.

Šlykštusis SEX TURAS tęsia pelningąją kelionę per paauglių kišenes. Kiek prasčiau sekasi puikiai startavusiam VIDURINĖS MOKYKLOS MIUZIKLUI, kurio pajamos sumažėjo 65 proc. PERSKAITYK IR SUDEGINK jau 5 savaitę laikosi TOP-10 ir rodo rimtą nusiteikimą priartėti prie 400 tūkst. Lt.

Dar kartą raginu atkreipti dėmesį į iš numirusiųjų prisikėlusį katinėlį GARFILDĄ, kuris tęsia prieš dvejus metus neužbaigtą misiją. Iki milijono jam liko tik 1640 Lt. Galbūt jau po savaitės teks sveikinti Vytauto Šapranausko balsu kalbantį oranžinį padarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius