-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 22

Los Andžele įteikti apdovanojimai „Emmy“ už geriausius kviestinius vaidmenis televizijos serialuose (nuotraukos)

Los Andžele šeštadienį įvyko Amerikos televizijos „kreatyvinio meno“ premijų „Emmy“, kuriomis pagerbiami techniniai ir kiti panašūs pasiekimai, taip pat - geriausios kviestinės žvaigždės, įteikimo ceremonija.
Aktorės Kathy Griffin ir Kristin Chenoweth
Aktorės Kathy Griffin ir Kristin Chenoweth / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apdovanojimus gavo aktorės Betty White ir Ann–Margret, taip pat – aktoriai Neilas Patrickas Harrisas ir Johnas Lithgow.

"Kreatyvinio meno" "Emmy" buvo įteikti prieš pagrindinių kategorijų "Emmy" įteikimo ceremoniją, kuri įvyks rugpjūčio 29 dieną.

B.White, kuriai – 88 metai, buvo apdovanota už pasirodymą komediniame televizijos seriale "Šeštadienio vakaras tiesioginiame eteryje". Tai jau penktasis šios aktorės geriausio vakaro laiko "Emmy".

Ankstesnius apdovanojimus ji gavo už klasika tapusias situacijų komedijas, tarp kurių yra "Meri Tailer Mur šou" ir "Auksinės mergaitės".

Šiais metais, be "Saturday Night Live" numerio, B.White visų dėmesį atkreipė nauja "TV Land" situacijų komedija "Karštos" Klivlande", sukūrė sėkmingą reklamą amerikietiškojo futbolo finalui ir suvaidino pamišusią bibliotekininkę ABC situacijų komedijoje "Viduriukas".

69–erių Ann–Margret (tikrasis vardas Ann–Margret Olsson), švedų ir amerikiečių aktorė, dainininkė ir šokėja, gavo apdovanojimą už dalyvavimą NBC draminio serialo "Įstatymas ir tvarka" viename epizodų. Ji vaidybos kategorijų "Emmy" gavo jau šešerius metus iš eilės.

N.P.Harrisas ir teikė apdovanojimą, ir atsiėmė. Už savo pasirodymą televizijos "Fox" "Chore" (Glee) jis buvo pagerbtas kaip geriausias kviestinis komedinio serialo aktorius. Geriausio draminio serialo kviestinio aktoriaus apdovanojimas atiteko J.Lithgow – už pasirodymą kanalo "Showtime" "Deksteryje".

Tarp televizijos kanalų pagal rugpjūčio 21–ąją gautų "Emmy" statulėlių skaičių pirmauja HBO – jam atiteko 17 apdovanojimų. Toliau eina televizijos kanalai ABC (15), "Fox" (9), taip pat – CBS, NBC ir PBS, gavę po septynias statulėles.

HBO miniserialas apie Antrąjį pasaulinį karą "Ramusis vandenynas" gavo daugiausiai – septynis – "kreatyvinio meno" "Emmy".

Kitą sekmadienį 62–ąją pagrindinių "Emmy" įteikimo ceremoniją, kurią ves Jimmy Fallonas, tiesiogiai transliuos NBC.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius