Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 01

Naujųjų startas: 5 veiksmo filmai užvedančiai metų pradžiai

Naujuosius visada norisi pradėti energingai ir nieko nelaukiant įgyvendinti visus užsibrėžtus planus. Vis dėlto šventinę naktį retas miegoti eina anksti. Kaip tik todėl pirmoji metų diena skirta pailsėti ir sukaupti jėgas. Tad kol metai dar tik įsivažiuoja, siūlome penkis veiksmo filmus, kurie įkvėps naujiems žygdarbiams.
Kadras iš filmo „Iksmenai: Apokalipsė“
Kadras iš filmo „Iksmenai: Apokalipsė“

1. „Iksmenai: Apokalipsė“ / X-Men: Apocalypse

En Sabah Nuras, dar žinomas kaip Apokalipsė, – pirmasis ir galingiausias iš visų mutantų – pabunda iš tūkstančius metų trukusio miego.

Šiuolaikiniu pasauliu jis, švelniai tariant, nusivylęs. Todėl surinkęs stiprių mutantų komandą jis ruošiasi įvesti naują pasaulio tvarką, apvalyti žmoniją ir, žinoma, tapti jos valdovu.

Žemės likimui pakibus ant plauko, gelbėtojo vaidmuo tenka mutantei Raven. Padedama Profesoriaus X, ji privalo vesti jaunuosius Iksmenus į kovą dėl išlikimo.

VIDEO: X-Men: Apocalypse | Final Trailer [HD] | 20th Century FOX

2. „Žvaigždžių kelias į begalybę“ / Star Trek Beyond

Nuožmių ir nesustabdomų ateivių armija netikėtai užpuolė Federaciją ir sudavė jai triuškinantį smūgį. Pasaulyje kyla sumaištis, o pasipriešinti ateiviams negali niekas.

Sunaikinto erdvėlaivio „Enterprise“ komanda, vadovaujama kapitono Kirko, atsiduria nepažįstamoje planetoje, kur galimybės susisiekti su Federacija ir sulaukti jos pagalbos nėra.

Vis dėlto, jiems padėti sutinka ateivis sukilėlis. Su juo Kirko komanda leidžiasi į žvaigždėlapiuose nepažymėtas teritorijas, kad sustabdytų bręstantį tarpgalaktinį karą.

VIDEO: Star Trek Beyond - Trailer (2016) - Paramount Pictures

3. „Tarzanas: džiunglių legenda“ / The Legend of Tarzan

Afrikos džiunglėse beždžionių užaugintas Tarzanas jau keliolika metų grįžęs gyventi į Angliją, vadinasi Džono Kleitono vardu ir yra vedęs savo mylimąją Džeinę. Tačiau su Afrika jis atsisveikino ne visam laikui.

Amerikietis Džordžas Vašingtonas Viliamsas įtaria, kad vienoje Afrikos gyvenvietėje vykdomai kalnakasybai naudojamas vergų darbas, todėl jis įtikina Kleitoną lydėti jį kelionėje ir ištirti situaciją.

Tačiau vos jiems atvykus, gyvenvietė užpuolama, o Džeinė paimama į nelaisvę. Džonui Kleitonui tenka vėl virsti Tarzanu ir leistis per džiungles gelbėti mylimosios.

VIDEO: The Legend of Tarzan - Official Teaser Trailer [HD]

4. „Centrinės pajėgos“ / Central Intelligence

Mokyklos laikais Kalviną Džoinerį išrinko tuo, kuriam labiausiai tikėtina sėkmė gyvenime. Kaip bebūtų, po dvidešimties metų jis dirba paprastu buhalteriu.

Artėjant klasės susitikimui jis bando susisiekti su senais klasės draugais. Tuo metu jį susiranda kažkas, prisistatęs Bobu Stounu. Pasirodo, tai – Robis Verdrichtas, kurį Kalvinas ne kartą engė mokykloje.

Jie susitinka, ir jau kitą akimirką į Kalvino namus įsiveržia CŽV, teigdami, kad Bobas yra ieškomas. Bobas turi kitą istorijos versiją, o Kalvinas nėra tikras kuo turėtų pasitikėti.

VIDEO: Central Intelligence - Official Trailer [HD]

5. „Apgaulės meistrai 2“ / Now You See Me 2

Praėjus vieneriems metams po to, kai „Keturi Raiteliai“ pergudravo FTB ir įspūdingais triukais laimėjo publikos simpatijas, dabar jie grįžta į sceną siekdami paviešinti nešvarius technikos magnato darbelius.

Tačiau kažkas paviešina jų paskutinio triuko paslaptis ir dabar jie priversti slėptis nuo teisėsaugos.

Siekdami susigrąžinti gerą vardą jie priversti atlikti kol kas didžiausią savo triuką, daugeliui, įskaitant ir juos pačius, manant, kad tai – neįmanoma.

VIDEO: Now You See Me 2 Official Teaser Trailer #1 (2015) - Woody Harrelson, Daniel Radcliffe Movie HD

Visus šiuos filmus galite legaliai žiūrėti išmaniojoje „TEO“ televizijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius