-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 28

„Playboy“ merginoms kelią į didįjį ekraną tiesia Sofios Coppolos (video)

Filmo „Pasiklydę vertime“ režisierės Sofios Coppolos vardas rimuojasi su prestižiniais Kanų apdovanojimais, rafinuota kino estetika, teigiamais kritikų atsiliepimais ir, be abejo, garsaus tėvo, vieno garsiausių Holivudo režisierių Francis Fordo Coppolos nuopelnais.
S.Coppola
S.Coppola / „Acmefilm“ nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad daugelis, pamatę naujausią režisierės juostą „Kažkur tarp ten ir čia“ („Somewhere“), turbūt nustebs sužinoję, jog jame savo kelią į didžiuosius ekranus bando pradėti garsiojo žurnalo „Playboy“ įkūrėjo Hugh Hefnerio sugyventinės.

Išraiškingų formų dvynės Karissa ir Kristina Shannon dramoje vaidina striptizo šokėjas, kurias stebėdamas pagrindinis filmo herojus Džonis (akt. Stephenas Dorfas) tiesiog užmiega. „Pabandžiau įsijausti į viską galinčio turėti įžymaus vyro kailį ir supratau, kad už vieną striptizo šokėją geriau gali būti tik dvi striptizo šokėjos. Tačiau jis toks visko pertekęs žmogus, kad net ir kelios merginos jam nepalieka jokio įspūdžio“, – paklausta, kaip sugalvojo į aktorių komandą pakviesti „Playboy“ kiškutes, juokėsi S.Coppola.

2008-aisiais K. ir K.Shannon apsigyveno 84-erių H.Hefnerio viloje ir su dar viena mergina vaidino televizijos kanalo E! kurtame realybės šou „The Girls Next Door“. Prieš tai dvynės spaudos dėmesį mėgino patraukti viešomis muštynėmis bei vaidmenimis sekso vaizdajuostėse. Karissa nusifilmavo su buvusiu vaikinu aktoriumi Samu Jonesu III, vėliau – su realybės dokumentikos žvaigždute ir plastinių operacijų rekordininke Heidi Montag.

Tad išties keista, kad merginoms, bandžiusioms išgarsėti sekso skandalais bei zuikučio ausytėmis, kelią į didįjį ekraną atvėrė ne koks nors pornografijos filmų dievas, o pati S.Coppola. Režisierė, scenarijų autorė, aktorė bei prodiuserė, į pasaulio kino istoriją jau įžengusi su tokiais įsimintinais filmais kaip „Pasiklydę vertime“, „Marija Antuanetė“, „Jaunosios savižudės“, su naująja drama „Kažkur tarp ten ir čia“ jau spėjo susišluoti laurus Venecijos kino festivalyje. Juosta, kuri Kauno kino teatruose pasirodys Naujųjų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, o į Vilnių atkeliaus dviem savaitėmis vėliau, jautriu žvilgsniu į labai skirtingų veikėjų netikėtai sudrebėjusius pasaulius žada paliesti ne vieno širdį.

Aktorius, pasiekęs populiarumo viršūnę, turi viską, ko galėtų trokšti paprastas žmogus. Kiekvienas išaušęs naujas rytas prasideda pagiriomis ir žmogaus nebedžiugina, o šlovė ir prabanga, kurioje maudosi, ima varginti. Tačiau vieną rytą, praplėšęs akis, Džonis pamato veidą, kurio neužmirštų nė už ką gyvenime. Į jo gyvenimą pasibeldžia duktė Kleo (akt. Elle Fenning).

VIDEO: „Kažkur tarp ten ir čia“ / „Somewhere“

Drama „Kažkur tarp ten ir čia“ Kaune pasirodys nuo gruodžio 31 d., Vilniaus kino teatruose premjera – dviem savaitėmis vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius