-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Princesės Dianos skyrybų istorija bus papasakota kino ekrane

Juostos „Karaliaus Jurgio beprotybė“ („The Madness Of King George“) prodiuseris Stephenas Evansas ruošiasi kurti didelio biudžeto juostą apie Velso princesės Dianos ir princo Charleso santuokos iširimą.
Britanijos princas Charlesas ir Diana vestuvių dieną
Britanijos princas Charlesas ir Diana vestuvių dieną / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didelio populiarumo sulaukusią 1994 metų istorinę juostą, taip pat ir „Dvyliktąją naktį“ („Twelfth Night“) bei „Balandžio sparnus“ („The Wings of the Dove“) prodiusavęs S.Evansas apie tokį filmą galvojo nuo pat princesės Dianos žūties 1997 metais.

Filmas, kuriam numatoma skirti 50 mln. JAV dolerių, pasakos apie princesės santuokos byrėjimo laikotarpį, kuris baigėsi skyrybomis 1996 metais, rašo britų laikraštis „Guardian“.

Scenarijų jam kuria detektyvų autorius Philipas Kerras. Be to, filmo kūrėjai pasamdė buvusį Dianos asmeninį sekretorių ir apsaugos vadą, kad šie neleistų scenarijui nukrypti nuo tikrovės.

S.Evansas įsitikinęs, kad filmas sulauks didelio pasisekimo. „Visiškai akivaizdu, kad jos gyvenimas buvo nuostabus“, – sakė jis.

„Ji buvo labai išdykusi, bet ji taip pat buvo nuostabi, žavinga ir ryžtinga moteris. Nedažnai pasitaiko toks filmas kaip šis, kai žinai, kad jeigu pavyks, jis bus nepralenkiamas“, – kalbėjo prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius