-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 28

Reese Witherspoon: norėčiau nustoti galvoti

Daugeliui žmonių atrodo, kad Reese Witherspoon yra laiminga aktorė bei dviejų vaikų motina, neturinti jokių rūpesčių. Tačiau ji pripažįsta turinti keletą ydų. Viena jų – nuolatinis rūpestis ir jaudulys dėl daugelio dalykų.
Kadras iš filmo „Iš kur tu žinai?“
Kadras iš filmo „Iš kur tu žinai?“ / „Clinic 212“ nuotr.

„Mano galvoje visada kas nors sukasi, vis bandau išspręsti krūvą problemų. Kartais tiesiog norėčiau nustoti galvoti“, – prisipažįsta žinoma aktorė.

Vienintelis dalykas, aktorei leidžiantis atsipalaiduoti, – bendravimas su artimais žmonėmis: „Svarbu tobulinti asmeninį gyvenimą ir jaustis laimingai, tik tada gerai seksis ir darbai. Labai daug laiko praleidžiu su savo vaikais ir draugėmis.“

Šiuo metu kino teatruose rodomos romantinės komedijos „Iš kur tu žinai?“ aktorė R.Witherspoon  interviu taip pat atskleidė, kad vaidyba nėra vienintelis jos gyvenimo užsiėmimas. 34 metų aktorė įsitikinusi, kad jai labai svarbu visada jausti pusiausvyrą tarp darbo ir malonumų, kurie praturtina asmenybę.

„Mėgstu eiti į įvairius susibūrimus, daug skaityti, taigi mano gyvenimas nesisuka vien apie filmus. Užsidaryti vien filmavimo aikštelėje būtų tiesiog pavojinga. Turbūt daugeliui atrodo, kad tokios puikios aktorės kaip Meryl Streep ir Diane Keaton be perstojo dirba, tačiau tai taip pat netiesa“, – priduria Reese.

Filme „Iš kur tu žinai?“ aktorės herojė taip pat negyvena nuobodžiai – ji įsipainioja į meilės trikampį (dvi jos simpatijas vaidina Owenas Wilsonas ir Paulas Ruddas), o žibalo į ugnį dar sugeba įpilti vieno iš vaikinų tėvas, kurį vaidina Jackas Nicholsonas.

Ištraukas iš nuotaikingos komedijos galite pamatyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius