Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 06 07

„Saulėlydžio“ aktoriai apsimetinėjo nemokantys bučiuotis (video)

MTV kino apdovanojimuose, už geriausio bučinio sceną filme „Jaunatis“ gavę apdovanojimą aktoriai Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart, užlipę ant scenos apsimetinėjo nemokantys bučiuotis.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart / „Acmefilm“ nuotr.
Acmefilm nuotr./Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart

Tiek „Saulėlydžio“ tęsiniuose, tiek ir realiame gyvenime esanti porelė, sekmadienio naktį vykusiuose apdovanojimuose nepademonstavo bučinio už kurį ir gavo apdovanojimą. Porelė nerangiai flirtavo ant scenos ir apsimetinėjo nelabai žinantys, kaip tas bučinys turėtų atrodyti.

Tačiau apdovanojimus stebėjusi auditorija neliko nuvilta, ant scenos užlipus aktorei Sandrai Bullock- prasidėjo linksmybės. Visų pirma ji įsisiurbė apdovanojimą įteikusiai Scarlett Johannson į lūpas, o vėliau dar ir pajuokavo apie ją ištikusią santuokos krizę ir skyrybas su neištikimu vyru. Sandra Bullock tą vakarą buvo apdovanota už  visos karjeros pasiekimus.

MTV kino apdovanojimuose „Saulėlydžio“ tęsinys „Jaunatis“ buvo pripažintas geriausiu filmu, o Kristen Stewart  bei Robertas Pattinsonas išrinkti geriausiais aktoriais. Be šių apdovanojimų Robertas Pattinsonas dar atsiėmė statulėlę už pasaulinės superžvaigždės statusą. Net penkis apdovanojimus susirinkusi „Jaunatis“ Lietuvoje neseniai pasirodė ir DVD lentynose.

Ceremonijos metu buvo parodyta dar niekur nedemonstruota ištrauka ir iš liepos mėnesį pasirodysiančio „Užtemimo“.

„Saulėlydžio“ tęsinys „Užtemimas“ kinuose nuo liepos 2 d.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius