Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 09 09

Silikoninė krūtinė jau nebemadinga

Plastinės chirurgijos mada praeina. Vis daugiau merginų ir moterų linkusios atsisakyti chirurgo peilio ir renkasi mažiau pavojingas kosmetologines procedūras. Apie tai kalba ir plastikos chirurgai, teigiama pranešime spaudai.
Filmo „Mažieji Fokeriai“ kadas
Filmo „Mažieji Fokeriai“ kadas / „Forum Cinemas“ nuotr.
Temos: 2 Mada Grožis

Anot jų, pastaruoju metu klientų skaičius, kurie norėtų pakeisti savo išvaizdą ėmė mažėti. Plastikos chirurgai vienbalsiai tvirtina: pacientės ateina į konsultacijas ir prašo išimti silikoninius implantus, o kartais net prašo sumažinti jų gamtos duotas formas. Visi nori atrodyti natūraliai ir netgi kukliai.
Šou biznio, kuris tradiciškai yra laikomas pagrindiniu klientų plastikos chirurgams tiekėju, istorija žino pavyzdžių, kai gamtos suteiktos veido formos padėdavo karjerai. T

o pavyzdys – aktorė ir dainininkė Barbara Streisand. Didelės ausys nesutrukdė jai du kartus laimėti „Oskaro“ statulėlę, o masyvus smakras ir grubūs antakiai jai neužkirto kelio bene dešimt kartų gauti prestižinę „Grammy“ premiją. Po gan ilgos pertraukos Barbarą Streisand šiemet vėl bus galima pamatyti kino teatrų ekranuose. Aktorė pasirodys komedijoje „Mažieji Fokeriai“. Iki šio filmo aktorė nesifilmavo šešerius metus ir jos paskutiniu pasirodymu didžiajame ekrane galima laikyti antrą Fokerių sagos filmą. Nežvelgiant į psichologinius kompleksus, ji visada atsisakydavo plastinės chirurgijos idėjos motyvuodama tuo, kad tai gali pakenkti jos balsui.

Žymi džiazo dainininkė Viktoriya Per-Mari, kuri nuolat lankosi žvaigždžių vakarėliuose, autoritetingai pareiškia, kad klubuose pradeda dominuoti „natūralus“ moterų tipas. O chirurgai pabrėžia, kad dar niekam nepavyko įrodyti, kad plastinės operacijos daro žmones laimingais.

Galbūt todėl tie, kurie sau kažką išpūtė ar padidino, dabar nori savo kūnui grąžinti buvusį grožį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius