-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 15

Už nukritimą nuo žirgo mokėjo viskio buteliais

„Australija“, kurioje vieną iš pagrindinių vaidmenų atliko Hugh Jackmanas, nėra veiksmo juosta, tačiau filmavimo aikštelėje aktorius vos išvengė rimto susižeidimo ar net mirties. Besifilmuojant dramoje apie dviejų žmonių pastangas išsaugoti turtą, kelionę po Australiją ir gimusius jausmus, pavojų kėlė ne nuodingi gyviai ar staigus saulės smūgis. Dėl visko kaltas žirgas, kuriuo H.Jackmanui teko mokytis jodinėti ne vieną valandą.
Filmas „Australija“
Filmas „Australija“ / Kadras iš filmo

„Prieš prasidedant 6 mėnesių mokymams treneris atvedė man žirgą. Kaip tik netoliese buvo už apsaugą atsakingas darbuotojas. Jis visada kiek pakvaišęs, su juo niekas nenori prasidėti. Štai jis ir atnešė man motociklininko šalmą, kažko prikimštą švarką ir pasakė: „Prašau tai vilkėti. Dėl saugumo.“ Tuo metu mano jodinėjimo mokytojas prunkštelėjo ir pasakė „bailiukas“, – raudonuoti privertusį jodinėjimo pradžiamokslį prisimena H.Jackmanas.

Apsaugos darbuotojo reiklumas bei paties aktoriaus paklusnumas ir išgelbėjo jam gyvybę, kai teko treniruotis su besispardančiu bei numesti norinčiu žirgu.

„Užsidėjęs šalmą pasiruošiau treniruotei. Stipriai įtempiau vadeles, o žirgas atmesdamas galvą trenkė man į šalmą. Tai truko vos kelias sekundes, o aš jau gulėjau ant žemės. Nejudėjau apie penkias minutes. Esu tikras: jeigu nebūčiau užsidėjęs šalmo, jau būčiau negyvas“, – nelaimingą incidentą prisiminė kino žvaigždė.

Ir tai ne visi H.Jackmano nuostoliai „Australijos“ filmavimo aikštelėje. Tarsi to būtų negana, aktorius ne kartą kūrybinei grupei iš savo kišenės turėjo pirkti viskį.

„Australijoje yra tokia sena tradicija: jeigu krinti nuo žirgo, prieš atsidurdamas ant žemės turi suspėti ištarti žodžius „Just taking a piss“. Jeigu nesuspėji to pasakyti, kiekvienas žirgais besirūpinančios grupės narys gauna viskio butelį. O tokių žmonių buvo net 25!“ – brangiai atsiėjusias jojimo pamokas prisiminė H.Jackmanas.

Hugh Jackmanas ir Nicole Kidman – nuostabaus grožio dramoje „Australija“! Premjera Lietuvoje – gruodžio 26 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius