Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jurga Karčiauskaitė–Lago: „Skaitymui laiko privalu rasti“

Klaipėdietė juvelyrė Jurga Karčiauskaitė–Lago prisipažino gyvenanti šeimoje, kurioje visi yra skaitymo maniakai, todėl šiam malonumui laiko privalu rasti. Artėjančios Vilniaus knygų mugės proga menininkė pasakojo apie jos šeimos skaitymo įpročius.
Žinoma juvelyrė J.Karčiauskaitė–Lago skaito ne tik grožinę literatūrą, bet ir psichologines, profesines knygas.
Žinoma juvelyrė J.Karčiauskaitė–Lago skaito ne tik grožinę literatūrą, bet ir psichologines, profesines knygas. / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Menas Meilė

„Vyro vakare neatplėši nuo knygo, vyresniojo dešimtmečio sūnaus irgi. Net mažylis, kuris dar tik mokosi raidelių, vakare atsigulęs į lovą net po valandą „skaito“ knygas su paveikslėliais”, – 15min.lt pasakojo menininkė. 

Šiuo metu pati menininkė skaito Ericho Frommo „Meilės meną“, o ant jos naktinio stalelio dar guli knyga apie brangiuosius akmenis bei vadovėlis, mokantis verslo vadybos. „Kaip tik pradėjau Davido Apgaro „Rizikos intelektą“. Man dabar tai ypač įdomu”, – pasakojo pašnekovė, skaitanti ir lietuvių, ir ispanų kalbomis.

Mėgstamiausio rašytojo juvelyrė išskirti negalėtų: „Viskas labai keičiasi – G.G.Marquezas, M. Kundera, J. Saramago”.

Kai tik randa galimybę J.Karčiauskaitė–Lago apsilanko Knygų mugėje Vilniuje. Tačiau šiemet tuo pačiu metu ji bus išvykusi meno mugę Madride – „Arco“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius