-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 03 /2014 06 06

15min.lt konkursas: laimėkite knygą smalsioms atostogoms „Ką pamatė šuo“

Artėja atostogų metas, kai norėsis bent dalį laiko praleisti su knyga. 15min.lt ir leidykla „Eugrimas“ siūlo puikų pasirinkimą atostogoms – Kanados rašytojo, žurnalisto ir bestselerių autoriaus Malcolmo Gladwello knygą „Ką pamatė šuo“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Eugrimas“ nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

„New York Times“ knygų apžvalgininkai pripažįsta, kad M.Gladwellas yra talentingas rašytojas. Jo uoslė dar niekieno nepasakotoms istorijoms priverčia skaitytojus murmėti: „Tai įdomu!”.

Apžvelgdami ketvirtąją M. Gladwello knygą „Ką pamatė šuo“ literatūros kritikai teigia, kad jis dėsto istorijas lyg vaikas, kuris atradinėja kažką naujo. Neretai paneigia stereotipus, prieš tai kruopščiai išnagrinėdamas temą. Taip, lyg su ja susipažintų pirmą kartą.

„Ką pamatė šuo“ – didžiulio ažiotažo visuomenėje sulaukusių Malcolmo Gladwello publikacijų, kurios pasirodė žurnale „The New Yorker“, rinkinys. Jame aprėpiamos įvairiausios gyvenimo sritys: nuo kriminologijos iki kečupo gamybos, nuo pokalbio dėl darbo iki šunų dresūros.

Knygoje tyrinėjama, kodėl yra daug rūšių garstyčių, bet tik viena – kečupo? Ką plaukų dažai mums pasako apie XX amžių? Kodėl žmonės pasiduoda panikai? Ko kontraceptinių tablečių išradėjas nežinojo apie moterų sveikatą? Šį kartą žymus rašytojas siekia įrodyti, kad net patys įprasčiausi dalykai gali slėpti neįtikėtinus faktus apie mus supantį pasaulį.

M. Gladwellas prieš keletą metų žurnalo „Forbes“ buvo įtrauktas į 10 įtakingiausių verslo mąstytojų sąrašą. „Ką pamatė šuo” 16 savaičių praleido „New York Times“ bestselerių sąraše. 

15min.lt siūlo jums laimėti knygą „Ką pamatė šuo“. Tereikia atsakyti į klausimą – „Ką pamatė šuo“ yra kelinta smalsiojo M. Gladwello parašyta knyga?

Tai - ketvirtoji knyga. Knyga atitenka Tomui Gaubiui. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl prizo atsiėmimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius