-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

20 knygų naujienų „Juodojo penktadienio“ proga. Galimybė įsigyti knygų dovanoms pigiau ir paprasčiau

Lapkričio mėnesio pabaigos daugelis laukia ne tik dėl to, jog tuoj galima bus džiaugtis jaukiu šurmuliu, belaukiant gražiausių metų švenčių, bet ir dėl „Juodojo penktadienio“ – bene įspūdingiausios išpardavimų dienos metuose, kai prekybininkai siūlo didžiausias nuolaidas ir pasiūlymus pirkėjams, rašoma pranešime spaudai.
Juodasis penktadienis
Juodasis penktadienis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Šiemet didžioji išpardavimų diena pasaulyje vyks lapkričio 24 d. Nors „Juodasis penktadienis“ ir gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau pastarąjį dešimtmetį ši tradicija smarkiai išplito ir Lietuvoje, o didžioji nuolaidų diena tapo puikia galimybe ne tik įsigyti senai svajotų prekių su didelėmis akcijomis, bet ir pasirūpinti dovanomis artėjančių švenčių proga. Interneto knygynas patogupirkti.lt dalijasi šviežiausiomis naujienomis, kurios pasitiks knygų mylėtojus „Juodojo penktadienio“ metu.

Knygos vaikams

Mažųjų skaitytojų šiemet laukia jau gerai pažįstami veikėjai ir naujausi jų nuotykiai. Tomas Dirgėla, kartu su Domu ir Tomu pakvies ištirti dar vieną keistą bylą, Kakė Makė pildys savo svajonę tapti muzikante, meškiukas Pedingtonas džiaugsis kalėdinėmis linksmybėmis ir dar daugybė kitų linksmų personažų kvies pasinerti į smagiausius įspūdžius knygų puslapiuose!

Lina Žutautė „Kakė Makė ir koncerto diena“

Kakė Makė lankėsi daugybėje koncertų ir visuose jai taip patiko, kad pati užsinorėjo tapti muzikante. Pirmiausia ji išsirinko instrumentą, daug repetavo, o tada ėmė ruoštis savo pirmajam pasirodymui. Atėjus didžiajai koncerto dienai, Kakė Makė ir jos naujieji draugai iš muzikos mokyklos ruošiasi lipti ant scenos ir parodyti viską, ką sugeba. Tačiau staiga Kakę Makę apima didelė baimė. Ar išdrįs ją įveikti?

„Kakė Makė ir koncerto diena“ – naujausia Kakės Makės istorija, skirta 3- 6 m. vaikams, mokanti apie nuolat persekiojančią baimę suklysti ir kodėl ją verta įveikti.

Nuoroda
Kakė Makė ir koncerto diena,
Lina Žutautė
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Tomas Dirgėla „Dingusių mandarinų byla“

Miestamiesčio laukia dar vienos nuostabios Kalėdos – dovanos po žaisliukais, papuošta eglė, silkė pataluose, baltoji mišrainė ir mandarinai, be kurių... Mandarinai? Deja, šiemet jie ėmė ir tiesiog pradingo! Kalėdų stalo atributo nebeįmanoma rasti nė viename Miestamiesčio prekybos centre, kaip ir žiemą grybų rinkti į mišką išėjusio Liudo Mėmės! Ar gali būti, kad mokyklos direktorius susijęs su mandarinų prapuolimu? Ar gali būti, kad be kvapnių oranžinių vaisių miestamiestiečių Kalėdos bus sugadintos?

„Dingusių mandarinų byla“ – tai naujas iššūkis vaikų pamėgtiems geriausiems pasaulio detektyvams Domui ir Tomui. Beje, šią knygą rašytojas Tomas Dirgėlas rašė sėdėdamas viduryje „Lidl“ parduotuvės, kur ne tik neįprastoje vietoje kūrė kalėdinį detektyvą, bet ir supažindino vaikus su įdomia rašytojo profesija.

Nuoroda
Dngusių mandarinų byla,
Tomas Dirgėla
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Rasa Dmuchovskienė „Skruzdėliukas Nežiniukas, 5 knyga“

„Skruzdėliuko Nežiniuko“ knyga – pažintis mažiesiems skaitytojams su Lietuvos miškuose gyvenančiais gyvūnais ir įdomiausiais faktais apie juos. Naujausioje, penktojoje serijos dalyje leisdamiesi į nuotykius kartu su pagrindiniu knygos veikėju skruzdėliuku Nežiniuku, vaikai sužinos, kuo maitinasi skruzdėlės žiemą ir kodėl jos nesušąla, kodėl briedis numeta ragus, kodėl zuikis nemato, kas dedasi jam prieš nosį, kaip voverės uodega tampa parašiutu ir dar daugybę kitų nuostabių faktų apie gyvūnus.

Nuoroda
Skruzdėliukas Nežiniukas, 5 knyga,
Rasa Dmuchovskienė
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Michael Bond „Pedingtonas ir kalėdinė staigmena“

Jau daugiau nei šešis dešimtmečius meškiuko Pedingtono nuotykiai džiugina vaikus visame pasaulyje. Knygelėje „Pedingtonas ir kalėdinė staigmena“ iš Peru atvykęs geraširdis meškiukas vėl įsivelia į linksmus netikėtumus.

Kai Braunai su Pedingtonu nuvyksta į Kalėdų miestelį didžiojoje Londono universalinėje parduotuvėje, prasideda nepaprasta, staigmenų kupina kelionė po Žiemos stebuklų šalį. Be abejonės, Pedingtonas atsiduria nuotykių centre – juk smagiausi nuotykiai meškiuką susiranda patys! O pabaigoje jo laukia ypatinga staigmena nuo Kalėdų Senelio. Kas gi kitas galėtų rasti tobulą dovaną tokiam meškiukui kaip Pedingtonas?

Nuoroda
Pedingtonas ir kalėdinė staigmena,
Michael Bond
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Inga Narijauskienė „Pelėdos Drūlijos Kalėdos, sirgalai ir kiti reikalai“

Smagiose terapinėse pasakose apie vaikų pamėgtą pelėdą Drūliją, mažieji skaitytojai sužinos, kaip pelėda mokėsi skraidyti, kaip ji laukė Kalėdų ir kas įvyko, kai pelėdžiukę ištiko sirgalų diena. Belaukiant švenčių, vaikai su penktąja istorijos apie pelėdą Drūlija dalimi ne tik įdomiai praleis laiką, bet ir mokysis atpažinti savo kūno signalus ir formuoti sveikimo įgūdžius susirgus, ugdys savarankiškumą ir savireguliaciją, stiprins nuoseklumą, atkaklumą ir gerąjį užsispyrimą, kurio reikia siekiant tikslo, lavins empatiją ir socialinius gebėjimus bei įgis dar daugybę reikalingų įgūdžių.

„Pelėdos Drūlijos Kalėdos, sirgalai ir kiti reikalai“ – smagios, įtraukiančios, formuojančios vertybes ir padedančios augti pasakos, papildytos įvairiais eilėraštukais, kurie pravers, jei netyčia kada nors ištiktų sirgadienis.

Nuoroda
Pelėdos Drūlijos Kalėdos, sirgalai ir kiti reikalai,
Inga Narijauskienė
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Barbara van den Speulhof „Piktulis… nori laimėti!“

Piktulis turi vieną vienintelį tikslą – laimėti muilinių lenktynes. Jis savo muilinę sumaniai patobulina, tad dabar nugalėti turėtų būti vienas juokas! Bet Piktulis pamiršo, kad ne pergalė svarbiausia. Mažasis trolis taip norėjo laimėti, kad draugus paliko bėdoje pakely. Ar išties pergalė tokia svarbi – 3-5 m. vaikai sužinos linksmoje istorijoje „Piktulis… nori laimėti!“

Nuoroda
Piktulis... nori laimėti,
Barbara van den Speulhof
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Laukiant Kalėdų“. Pasakų advento kalendorius

Nerimastingai belaukiant švenčių, mažieji skaitytojai gali pasinerti į magiškus pasakojimus kiekvieną dieną kartu su pasakų advento kalendoriumi „Laukiant Kalėdų“. Jame sutalpintos 24 knygelės su smagiausiais ir sumaniausiais pasakų herojais – nuo žinomų, daugelį šimtmečių gyvuojančių istorijų iki dar negirdėtų nuotaikingų pasakų.

Nuoroda
Laukiant Kalėdų. Pasakų advento kalendorius,
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Knygos suaugusiems

„Juodojo penktadienio“ naujienos suaugusiems pasiūlys ilgus rudeniškus vakarus praskaidrinti saldžiomis meilės istorijomis, įsitraukti į painius detektyvų labirintus, praplėsti akiratį pasakojimais apie tikrus išgyvenimus ir išmokti šį tą naujo iš informatyvių mokomųjų leidinių.

Karen Swan „Kalėdų atvirukai“

Britų rašytoja Karen Swan yra puikiai žinoma tarp romantiškas ir santykių temas nagrinėjančių istorijų gerbėjų. Kaip ir kasmet, prieš pat Kalėdas ji nudžiugina skaitytojus dar viena šventiška, į vaizdingus kraštus nukelsiančia naujiena – romanu „Kalėdų atvirukai“.

Santuokos kryžkelėje atsidūrę Nataša ir Robas išsiruošia žiemos atostogų į Maldyvus, kurios, kaip tikisi, gali išgelbėti šeimos ateitį. Tačiau skaidraus vandens ir šilumos apsuptyje atgimę jausmai trunka neilgai – kelionės pabaigoje dingsta mylimas jų dukros pliušinis žaislas. Mėgindama paguosti sielvartaujančią dukrą, Nataša žūtbūt siekia jį susigrąžinti.

Socialiniai tinklai padeda aptikti mergaitės žaislą: dabar jis į Himalajų kalnus išsiruošusio Dafio sėkmės talismanas ir jo grąžinti mergaitei vyras nėra linkęs. Vis dėlto, Dafis pažada mergaitei pasakoti jos mylimo žaislo kelionės nuotykius. Iš už tūkstančių kilometrų atkeliaujančios nuotraukos ir trumpi laiškai džiugina žaislo pasiilgusią Natašos dukrą. Moteris netrukus pajunta, kad kartu su atkeliaujančiomis įamžintomis akimirkomis mezgasi ir sunkiai paaiškinamas abipusis ryšys – ar gali būti, kad už tūkstančių kilometrų esantis nepažįstamasis ją supranta geriau nei mylimas vyras? Netikėtų vingių kupinas romanas gali tapti puikia dovana, norintiems pasprukti nuo šventinio šurmulio į egzotiškus kraštus.

Nuoroda
Kalėdų atvirukai,
Karen Swan
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Waris Dirie, Jeanne D'Haem „Dykumų aušra“

Į knygynų lentynas sugrįžta skaitytojų išliaupsinta modelio iš Somalio Waris Dirie istorija. Pirmojoje savo gyvenimo istorijos dalyje „Dykumų gėlė“ autorė pasakojo, kaip pabėgo iš vargingojo Somalio, kur jai teko susidurti su bado ir prievartos kupinu gyvenimu, kai moterys neturi balso, su genitalijų apipjaustymo ceremonijomis, kurią teko patirti ir jai ir kitais žiauriais likimo smūgiais.

Knygoje „Dykumų aušra“ drąsi, atkakli, pajuokauti nevengianti moteris po dvidešimties metų pagaliau grįžta į Somalį aplankyti artimųjų, bet visų pirma ją gena motinos ilgesys. Ši knyga yra W. Dirie sugrįžimo istorija ir nepaneigiamas įrodymas, kad galima ką nors labai mylėti, bet drauge išsaugoti teisę kovoti su mylimo žmogaus ydomis.

Nuoroda
Dykumų aušra,
Waris Dirie, Jeanne D'Haem
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Chris Carter „Genezė“

Brazilų kilmės amerikiečių autorius Chris Carteris pasitinka ištikimus gerbėjus su dar vienu nuožmiu trileriu apie detektyvą Robertą Hanterį. Naujausioje rašytojo knygoje „Genezė“ detektyvas yra iškviečiamas į tokio žiauraus nusikaltimo vietą, kokio anksčiau dar nėra tekę regėti. Dar keisčiau tampa, kai skrodimo metu aukos kūne yra randamas žudiko paliktas eilėraštis.

Neilgai trukus randamas dar vienas kūnas – nužudymo metodas ir braižas skiriasi, tačiau nevaldomo smurto žymės išduoda, jog už nusikaltimų stovi tas pats žmogus, juolab, kai naujojoje aukoje aptinkama antra eilėraščio dalis. Robertui Hanteriui tenka užduotis sugauti disciplinuotą ir profesionalų serijinį žudiką, kuris mėgaujasi aukų baime, o mirtį regi kaip privalomą pamoką, kurios turi išmokyti.

Nuoroda
Genezė,
Chris Carter
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Colleen Hoover „Bjauri meilė“

„BookTok“ karaliene tituluojama amerikiečių autorė Colleen Hoover siekia pavergti skaitytojų širdis dar vienu sukrečiančiu meilės romanu – „Bjauri meilė“.

Šioje jausmingoje, sudėtingoje ir itin realistiškoje istorijoje skaitytojai supažindinami su Teite Kolins ir oro linijų pilotu Mailsu Arčeriu. Juos sieja tik viena – nenuginčijama fizinė trauka. Regis, abiem to ir užtenka: jis nenori rimtų santykių, o ji neturi laiko meilei. Viskas klostysis puikiai, jei Teitė laikysis dviejų Mailso taisyklių: jokių klausimų apie praeitį ir jokių lūkesčių ateičiai. Visgi, neilgai trukus, abu supranta: širdis ne taip lengvai paklūsta protui, pažadai dažnai būna sulaužomi, taisyklių ne visuomet laikomasi, o meilė... gali būti bjauri.

Nuoroda
Coleen Hoover,
Bjauri meilė
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Catherine Walsh „Lemtingos Kalėdos“

Autorė Catherine Walsh visiems, besiruošiantiems kalėdinei karštligei primena, kad svarbiausia žiemiškų švenčių esmė – tikėti stebuklais ir praleisti laiką artimųjų apsuptyje bei su senai matytais draugais.

Knygoje „Lemtingos Kalėdos“ pasakojama apie Molę ir Endriu, kurie kaip ir kasmet lūkuriuoja oro uoste, laukdami lėktuvo į Airiją. Tik šįkart, užgriuvus siautulingai pūgai, jų skrydis atšaukiamas... Skrydis iš Čikagos į Dubliną trunka septynias valandas ir penkiolika minučių. Kaip tik tiek Molė kartą per metus praleidžia su Endriu. Jiedu tik draugai – tarp jų niekad nežybtelėjo jokia romantiška kibirkštėlė. Ir nors susitinka retai, o jų charakteriai – kaip diena ir naktis, šie prieškalėdiniai skrydžiai tapo tradicija, kurios nė vienas nenori atsisakyti. Tačiau Endriu žūtbūt turi sugrįžti namo prie šventinės vakarienės stalo. Sniegui klojant miestą, dviem draugams, įsitikinusiems, kad jiedu nėra skirti vienas kitam, Visata gali turėti savo planą...

Nuoroda
Lemtingos Kalėdos,
Catherine Walsh
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Asta Kazlauskienė, Rasa Mazūrienė, Vilija Malevičienė, Veronika Žvirblė „Interjeras. Teorija ir praktika“

„Juodojo penktadienio“ išpardavimai gali pasitarnauti ir tapti puikia proga papildyti savo biblioteką naudingais mokomaisiais leidiniais.

Kaip namuose sukurti jaukumą, kad į juos būtų gera sugrįžti? Kaip derinti atspalvius vidaus erdvėse? Kokių dekoro detalių geriau privengti? Planuojantiems įsirengti savo namus, besidomintiems interjero dizainu ir jau patyrusiems šios srities specialistams skirta šviežiausia naujiena – mokomoji-praktinė knyga „Interjeras. Teorija ir praktika“. Šis leidinys apžvelgia svarbiausią informaciją apie interjero dizainą ir pažeria gausybę praktinių patarimų, kaip dizaino sprendimus įgyvendinti savo namuose.

Nuoroda
Interjeras. Teorija ir praktika,
A.Kazlauskienė, R.Mazūrienė, V.Malevičienė, V.Žvirblė
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Abby Jimenez „Iš skirtingų pasaulių“

Jausmų vingių kupinas romanas „Iš skirtingų pasaulių“ apjungia socialinių skirtumų temą su emocinga meilės istorija. Po netikėtų lažybų Aleksis Montgomeri pasaulis apvirsta aukštyn kojomis. Dėl to kaltas dailidė Danielis Grantas – visiška rafinuotos miestietės Aleksis priešingybė. Ir vis dėlto tarp jų užgimsta nenugalima trauka.

Nors įtakingi ir turtingi tėvai reikalauja, kad Aleksis tęstų pasaulinio garso chirurgų šeimos dinastijos tradiciją, Aleksis nesivaiko nei garbės, nei šlovės. Ir kiekvieną akimirką, kurią praleidžia su Danieliu jo mažyčiame gimtajame miestelyje, ji atranda, kas iš tikrųjų yra svarbu. Tačiau leisti, kad jų santykiai iš trumpalaikio romano virstų rimtesniais, reikštų nusigręžti nuo šeimos ir atsisakyti galimybės dirbant greitosios pagalbos gydytoja padėti tūkstančiams žmonių. Įsileisti Danielio į savo pasaulį neįmanoma, tačiau ne mažiau sunku atsisakyti ir laimės, kurią su juo atrado.

Nuoroda
Iš skirtingų pasaulių,
Abby Jimenez
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Haruki Murakami „Pernakt“

Naujai išleistas japonų ilgesingų, fantastinių ir psichodelinių kūrinių autoriaus Haruki Murakami kūrinys „Pernakt“ – puikus pasirinkimas melancholiška nuotaika dvelkiančiam rudeniui. Kaip ir kituose jo kūriniuose, šiame romane taip pat nėra intensyvaus veiksmo, tačiau siužetas kaip visuomet intriguoja ir sukelia gilių apmąstymų.

Rudens naktis Tokijuje. Gaudžia rimstantis miestas. Jausmingas vidurnakčio džiazas… Pasiklydusios sielos kiaurą naktį braido gatvėmis, rymo kavinėse, repetuoja rūsiuose, lankosi viešnamiuose ir giliai, labai giliai, miega… Nes „vidurnaktį laikas teka kitaip“. Nes sąmonė tarsi pritemusi. Bet ar tai, kas skendi tamsoje – ta pati spalvinga mūsų kasdienybė? Ar nakties monai, viliojantys jaukumu ir artumu – tikroji realybė?

Romano „Pernakt“ (After dark) pavadinimas – aliuzija į Haruki Murakami mėgstamo džiazo klasikos kūrinį „Five Spot Afterdark“, pernakt veikėjus vedžiojantį vienatvės labirintais.

Nuoroda
Pernakt,
Haruki Murakami
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Santa Montefiore „Lauk manęs“

Britų rašytojos Santa Montefiore kūrinys „Lauk manęs“ – tikrais įvykiais paremtas romanas apie nemirštančią meilę, išsiilgusiems paslaptingos romantikos.

Kornvalis, 1944 metai - Rupertas Dešas paskelbtas dingusiu be žinios, tikriausiai žuvusiu Arnhemo mšyje. Priblokšta jo žmona Florencija negali susitaikyti, kad Rupertas visiems laikams pasitraukė iš jos gyvenimo, todėl senoje knygoje radusi paslėptą eilėraštį, pavadintą „Lauk manęs“, patiki, kad tai jos vyro siųstas ženklas. Pažadas, kad Rupertas grįš pas ją.

Londonas, 1988 metai – Maksą nuo pat vaikystės persekioja besikartojantis košmaras. Sapne siaučia karo chaosas, ir jis kiekvieną kartą pabunda išpiltas prakaito, iš siaubo besidaužančia širdimi. Vedamas žūtbūtinio troškimo suprasti, kodėl jį persekioja tokios šiurpios vizijos, Maksas leidžiasi į kelionę, kuri nuveda jį į Kornvalį, vyro vardu Rupertas Dešas gimtinę.

Melburnas, 1995 metai – Florencija gauna laišką nuo gyvenime nematyto vyro iš kito pasaulio krašto. Nepažįstamasis rašo, kad prisimena ankstesnį, kito žmogaus, gyvenimą. Ar jis gali būti tas, kurio Florencija laukė penkiasdešimt vienus metus?

Nuoroda
Lauk manęs,
Santa Montefiore
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Benas Lyris „365 įkvėpimai mylėti“

Lietuvių dvasininkas, knygų autorius Benas Lyris skaitytojus pasitinka su šviesiausiomis mintimis pripildytu leidiniu „365 įkvėpimai mylėti“. Tai – gražūs pamąstymai kiekvienai metų dienai, šilta ir tyra dovana tiems, kuriems labiausiai linkime meilės. B Lyris skaitytojus kviečia kiekvienos dienos sakinyje, perskaičius žodį Meilė, paklausti savęs, už ką myli šią dieną, pamąstyti, kaip ši mintis galėtų padėti visiškai atsiverti gyvenimui ir apkabinti jį iš visos širdies.

Nuoroda
365 įkvėpimai mylėti,
Benas Lyris
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

2024 metų kalendoriai

Ieškantiems įkvėpimo, ką dar be knygų padovanoti artimiesiems švenčių proga, puikia išeitimi gali tapti artėjančių, 2024 metų kalendoriai.

Kokie gi lauks artėjantys Medinio Žaliojo Drakono metai? Didysis astrologinis 2024 m. kalendorius pateiks aktyviausių ir sėkmingiausių metų periodų analizę, atskleis, kada geriausia pradėti naujus darbus, kad jie darniai plėtotųsi, kaip įveikti kritiškiausius metų periodus. Astrologinis kalendorius patiks mėgstantiems sekti Mėnulio fazes, Saulės ir Mėnulio užtemimus, planetų padėtis ir jų poveikį zodiakų ženklams. O lietuvių dailininkas Stasys Eidrigevičius šių metų savo kūrybos kalendorių „Stasys“ dedikuoja meno mėgėjams, kurį pripildė su išskirtinos išvaizdos, aukštos kokybės poligrafiniais koliažais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius