-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptas pavargusioms sieloms – „Širdies dienoraštis“

Kaip išmokti klausyti savo širdies balso, kaip stabilizuoti savo psichiką, sustiprinti emocinę būseną, pagerinti santykius su aplinkiniais ir pagaliau būti laimingu žmogumi?
„Širdies dienoraštis“
„Širdies dienoraštis“ / www.sirdiesdienorastis.lt
Temos: 1 15min kultūra

Šiuos ir dar daugelį kitų klausimų padeda gvildenti Evelinos Biliūnaitės – Tamulaitienės savistabos knyga „Širdies dienoraštis“.

„Kviečiu gyventi širdimi, kviečiu išgirsti savo širdies balsą, kviečiu prisiminti, kaip mylėti save ir kitus, kaip atleisti, kaip pakilti nukritus ir daugiau niekada nepalūžti. Kviečiu tapti pačia geriausia savo paties versija. Kviečiu gyventi savo didingą gyvenimą, kuris jums priklauso prigimtine teise.“ – į savęs pažinimo kelionę kviečia knygos-dienoraščio autorė Evelina.

Knygos pristatymas įvyks jau sausio 21 d. 16 val. knygyne „Vaga“ (prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“). Jo metu autorė ne tik atskleis, kaip teisingai pildyti dienoraštį, siekiant gauti kuo didesnę jo teikiamą naudą širdžiai bei sielai, bet ir suteiks daugiau naudingų savistabos žinių, harmoningo, pilnavertiško gyvenimo patarimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius