-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimirą Putiną knygoje kritikavusi žurnalistė rašo knygą apie Bostono sprogdintojus brolius Carnajevus

Knyga apie Vladimirą Putiną išgarsėjusi žurnalistė Masha Gessen atsistatydino iš darbo radijo stotyje „Laisvė“ ir ketina rašyti knygą apie teroro akto Bostone organizatorius brolius Carnajevus.
Masha Gessen
Masha Gessen / „Scanpix“ nuotr.

NAUJIENAS APIE KNYGAS, KONKURSUS IR NAUJAUSIŲ KNYGŲ RECENZIJAS SEKITE TINKLE „FACEBOOK“. SPAUSKITE ČIA. 

Žurnalistė Masha Gessen neseniai pranešė atsistatydinanti iš „Laisvės“ radijo stoties Rusijos skyriaus generalinės direktorės posto.

Kaip pranešė „The New York Times“, žurnalistė, išgarsėjusi knyga „Žmogus be veido“, kurioje demaskuojamas Vladimiro Putino režimas, dabar ketina rašyti knygą apie brolius Carnajevus, įtariamus organizavus teroro aktą Bostono maratono metu. 

Skelbiama, kad knygoje bus nagrinėjamos psichologinės brolių tapatybės problemos, jų vidinė kova, galiausiai privedusi prie ekstremizmo.  

Leidyklos „Riverhead Books“ („Penguin Grup“ padalinys), kuri išleis šią knygą, atstovai informavo, kad M.Gessen paliko „Laisvės“ radiją, jog galėtų visiškai susikoncentruoti ties nauja knyga.

Pati žurnalistė atsistatydindama nepranešė, apie ką bus jos nauja knyga, ir iš pradžių buvo manoma, kad ji rašys apie „Pussy Riot“ merginas.

Į „Laisvės“ radiją M.Gessen buvo priimta po to, kai ji buvo atleista iš leidinio „Aplink pasaulį“. Ji iš vyriausiosios redaktorės pareigų buvo atleista, kai atsisakė detaliai nušviesti parodomąją V.Putino kelionę. 

M.Gessen gimė 1967 metais Maskvoje. 1981 metais ji su šeima išvyko į JAV, atgal į Rusiją grįžo 1991 metais. Ji yra aštri V.Putino valdžios kritikė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius