-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 24

Geriausi roko muzikos vaizdo klipai, kuriuose nusifilmavo Holivudo žvaigždės

Net ir populiarume besimaudančios grupės nespjauna į Holivudo žvaigždes – nemažai roko gigantų į vaizdo klipo filmavimus pasikvietė įžymybes, kurie su savim kartu atsiviliotų ir nemažą kiekį gerbėjų. „Ultimate Classic Rock“ sudarė geriausių vaizdo klipų, kuriuose pasirodė Holivudo žvaigždės, sąrašą.
Holivudo žvaigždės – muzikos klipuose
Holivudo žvaigždės – muzikos klipuose / Kadrai iš vaizdo klipų

Kai kuriais atvejais žvaigždės pasirodo reklamuodamos savo naują filmą – nusifilmuoja garso takelyje esančios dainos vaizdo klipe. Kartais net aktoriaus žvaigždė suspindi tik po vaizdo klipo pasirodymo, o kai kurie muzikos grandai tiesiog paprašo draugų pasidalinti savo šlove.

Kad ir kaip būtų, grupei niekada nepakenks turėti žinomą veidą savo vaizdo klipe – muziką išgirs daugiau žmonių, tad galbūt bus parduota ir daugiau įrašų. 

Arnoldas Schwarceneggeris – AC/DC „Big Gun“

Prieš pradėdamas savo politinę karjerą Arnoldas Schwarceneggeris buvo nenugalimas veiksmo filmų herojus, tad iš kietuolio kino ekranuose jis virto į kietuolį ant scenos. Dinamitu užsidegęs cigarą per AC/DC koncertą A.Schwarceneggeris atsiduria ant scenos vilkėdamas mokyklinę uniformą ir su gitara rankose (visai kaip Angusas Youngas).

VIDEO: AC/DC „Big Gun“

Sylvesteris Stallone – Sammy Hagar „Winner Takes It All“

Kaip gi Arnoldui nusileistų Sylvesteris Stallone... Kita kovinių filmų žvaigždė taip pat nusifilmavo roko klipe. Tačiau muzikantai joje – žymiai mažesnio kalibro nei AC/DC. S.Stallone pasirodė Sammy Hagaro vaizdo klipe dainai „Winner Takes It All“, kuri buvo filmo „Iš visų jėgų“ garso takelyje. Priešingai nei A.Schwarceneggerio, S.Stallone pasirodymas vaizdo klipe buvo minimalus – dauguma kadrų buvo paimti iš filmo, tik pabaigoje rokeris ir aktorius susitinka rankų lenkimo varžybose.

VIDEO: Sammy Hagar „Winner Takes It All“

Mila Kunis – „Aerosmith“ „Jaded“

„Aerosmith“ gana taikliai nuspėja būsimas žvaigždes: po to, kai išpopuliarėjo „Crazy“ vaizdo klipe nusifilmavusios Liv Tyler ir Alicia Silverstone, 2000 metais dainai „Jaded“ veidą suteikė Mila Kunis, kuri dabar tituluojama viena seksualiausių moterų pasaulyje. Vaizdo klipe ji vaidina merginą, kuri tikrąjį gyvenimą atranda pasprukusi iš ją supančios prabangos.

VIDEO: „Aerosmith“ „Jaded“

Stephanie Seymour – „Guns N' Roses“ „November Rain“

Tuomet modeliu dirbusios ir dar tik pradedančios aktorės karjerą Stephanie Seymour tramplinų į Holivudą tapo vaidmenys dviejuose „Guns N' Roses“ vaizdo klipuose – „Don’t Cry“ ir „November Rain“. Neturėtų būti nuostabu, kad ji gavo nuotakos vaidmenį „November Rain“ – tuo metu ji buvo vokalisto Axlo Rose'o mergina. Nors jų istorija nesibaigė taip dramatiškai kaip vaizdo klipe, meilė visgi baigėsi – po kelerių metų pora išsiskyrė.

VIDEO: „Guns N' Roses“ „November Rain“

Paulina Porizkova – „The Cars“ „Drive“

Čekų kilmės JAV modelis Paulina Porizkova pasaulinės šlovės susilaukė devintajame dešimtmetyje – jai teko net kelis kartus pabuvoti ant žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio. Tačiau ji parodė visai kitokią savo pusę, kai 1984 metais nusifilmavo „The Cars“ vaizdo klipe dainai „Drive“, kuriame vadino emociškai palūžusią moterį. Ji ne tik patraukė grupės gerbėjų akį, bet ir paties vokalisto Rico Ocaseko, kuris 1989 metais P.Porizkovą ir vedė. Ir po vedybų P.Porizkova išliko matoma visuomenės – nusifilmavo keliuose filmuose, rašė knygas, filmavosi realybės šou.

VIDEO: „The Cars“ „Drive“

Johnny Deppas – Tomo Petty „Into The Great Wide Open“

Nors Johnny Deppas neabejotinai buvo didžiausia vaizdo klipo dainai „Into The Great Wide Open“ žvaigždė, Tomas Petty į jį prisiviliojo ir daugiau įžymybių: Gabriellę Anwar, Faye Dunaway, Terence Trent D’Arby. Kelioms sekundėms pasirodo ir būsima „Draugų“ žvaigždė Mattas LeBlancas.

VIDEO: Tomo Petty „Into The Great Wide Open“

Mattas LeBlancas – Bobo Segerio „Night Moves“

Neįprastas metas vaizdo klipui – jį režisierius Wayne'as Ishamas sukūrė praėjus 17 metų po dainos pasirodymo. Jame pagrindinį vaidmenį atliko „Draugų“ žvaigždė Mattas LeBlancas, kabinantis merginas greitojo maisto restorane. Be to, jo dėmesį patraukia ir ne paprasta mergina, o Daphne Zuniga, serialo „Melrouzas“ žvaigždė.

VIDEO: Bobo Segerio „Night Moves“

Courteney Cox – Bruce'o Springsteeno „Dancing in the Dark“

Mintis apie serialą „Draugai“ dar net nebuvo gimusi, kai jaunas modelis Courteney Cox šovė į šlovės olimpą nusifilmavusi Bruce'o Springsteeno „Dancing in the Dark“ klipe, kuriame pats Bosas ją užtempė ant scenos koncerto metu. Vaizdo klipas iškart tapo itin populiariu, o C.Cox teko gintis nuo siūlymų filmuotis. Nors jai darbo netrūko, didžioji jos karjera prasidėjo visgi tik po dešimtmečio ir kultinių „Draugų“ starto.

VIDEO: Bruce'o Springsteeno „Dancing in the Dark“

Angelina Jolie – „The Rolling Stones“ „Anybody Seen My Baby“

Angelina Jolie 1997 metais buvo dar jaunutė aktorė, tik bandanti įsitvirtinti Holivude, kai gavo pasiūlymą nusifilmuoti „The Rolling Stones“ vaizdo klipe dainai „Anybody Seen My Baby?“. Ji vaidina striptizo šokėją, kurią gatvėse bando surasti Mickas Jaggeris. Vėliau M.Jaggerio biografinėje knygoje „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger“ atskleista, kad vokalistas mėgino merginti tuomet ištekėjusią aktorė, tačiau A.Jolie atsispyrė jo kerams. Be „Anybody Seen My Baby“ aktorė taip pat yra nusifilmavusi Meat Loaf vaizdo klipe „Rock and Roll Dreams Come Through“ ir „The Lemonheads“ „It’s About Time“.

VIDEO: „The Rolling Stones“ „Anybody Seen My Baby“

Chevy Chase'as – Paulo Simono „You Can Call Me Al“

Chavy Chase'as Paulo Simono „You Can Call Me Al“ buvo bene populiariausias žvaigždės pasirodymas muzikiniame klipe devintajame dešimtmetyje. Komikas visos dainos metu žiopčiojo žodžius, o muzikantas ramiai sėdėjo šalia, laukdamas galimybės įsiterpti. Kai atrodė, kad pagaliau ta akimirka atėjo, prasidėjo būgnų solo.

VIDEO: Paulo Simono „You Can Call Me Al“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius