Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 11

Jeronimas Milius ir Česlovas Gabalis savo muzika sveikins mylinčius

Nors specialios progos meilei reikšti nereikia, vis tik vasario 14-oji gali tapti puikiu pretekstu jaukiam vakarui su miela kompanija ir gera muzika! Šv. Valentino dienos išvakarėse, vasario 13 d., keturi scenos profesionalai – Jeronimas Milius, Česlovas Gabalis, Feliksas Zakrevskis (fortepijonas) ir Audrius Piragis (gitara) – savo muzika į Šv. Kotrynos bažnyčią kvies susiburti visus, neabejingus meilei ir gerai, laiko patikrintai muzikai. Pasirodyme skambės gražiausios visų laikų roko baladės bei hitai apie meilę.
Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius
Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius / Gyčio Vidžiūno nuotr.

Baladės žanras nuo seno siejamas su romantika, švelnumu, jautriomis, intriguojančiomis bei paslaptingomis istorijomis. Regis, šie epitetai puikiai apibūdina ir vieną tauriausių jausmų – meilę. Kokia sintezė gimtų, jei scenoje sujungtume svajingą baladę su meile muzikai, gyvenimui, žmogui? Į šį klausimą ne žodžiais, o muzikos kalba Šv. Valentino išvakarėse atsakys vienos ryškiausių Lietuvos roko padangės žvaigždžių.

Ilgametę scenos patirtį turintys, ne tik balsu, bet ir širdimi dainuojantys atlikėjai dovanos išskirtinai skanų koncertą gero, subrandinto ir kokybiško roko, baladžių žanro mylėtojams. Koncerto programoje – gražiausios visų laikų roko baladės, romantiškas, švelnus skambesys bei klasikiniai roko hitai. Ausis palies nemažai žinomų atlikėjų, grupių. Savo vietą programoje atras Rod‘o Stewart‘o, Sting‘o, grupės „Scorpions“, Bryan‘o Adams‘o bei daugelio kitų scenos grandų kūriniai. Laiko patikrinti bei tūkstantinių minių pripažinti hitai suskambės naujai, kiek kitaip nei įprasta, tačiau ne mažiau skaniai.

Muzikinę programą gitaros skambesiu puoš gitaros virtuozas, taip pat rokeriškos sielos muzikantas – Audrius Piragis. Ne vienam Audrius žinomas kaip legendinių grupių „Rojaus tūzai“, „Pelenai“ gitaristas, tačiau tai vos keletas kūrybinės biografijos fragmentų. Jo pilna visur: muzikantas pasirodo įvairiuose muzikiniuose projektuose, festivaliuose, aktyviai koncertuoja su skirtingais atlikėjais bei kaip solistas, kuria išskirtinio braižo autorinę muziką, taip pat aranžuoja kitų muzikantų kūrinius.

A.Piragis scena ne kartą dalijosi ir bendrus muzikinius darbus rengė su Vygantu Kazlausku, Jeronimu Miliumi, Rolandu Kazlu, Evelina Sašenko, Laura Čepukaite, Povilu Meškėla bei daugeliu kitų. Vos prieš kelis mėnesius muzikantas sužibėjo Amerikoje, išskirtiniame projekte „Nuo baroko iki roko“, kuriame pasirodė drauge su Jeronimu Miliumi bei Tomu Varnagiriu, operos soliste Nida Grigalavičiūte ir lietuvių meno ansambliu „Dainava“.

Koncerte rokeriškos sielos atlikėjai jėgas taip pat vienys su pianistu Feliksu Zakrevskiu. Jis su V.Čekasino vadovaujamu džiazo ansambliu koncertavo festivaliuose Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Švedijoje bei Lietuvoje, pelnė specialų prizą fortepijoninės džiazo improvizacijos konkurse Vilniuje. F.Zakrevskis aktyviai koncertuoja kaip solistas, koncertmeisteris, taip pat įvairių ansamblių sudėtyje. Feliksas Zakrevskis yra ansamblio „4tango“ narys, koncertuoja Vytauto Labučio džiazo kvarteto sudėtyje. Taip pat jis yra parengęs koncertines programas su Rosita Čivilyte, Neda Malūnavičiūte, Ieva Prudnikovaite, Asmik Grigorian bei kitais solistais.

Kvarteto sudėtis, du vyriški balsai fortepijono bei gitaros sąskambių fone, kitoks žvilgsnis į kūrinius žada šį tą neįprasto ir naujo. Įvairioms roko baladėms dažniausiai reikia masės, grupės, orkestro, o šiame koncerte atlikėjai pasirodys dviese, pritariant fortepijonui ir gitarai, tad, kaip sako patys muzikantai, bus pakankamai nuogi.

Prasmingi tekstai, nebanali muzika, gyvenimo saldumo ir jausmų harmonijos prisodrintos baladės bei romantiškai vaiskus rokas mylimiems, mylintiems ir norintiems mylėti… Visa tai išgirsti bei visomis juslėmis pajausti galima išskirtiniame, šventiniame pasirodyme.

Daugiau informacijos – ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius