-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 20

„Juke Train“: Nikolai Oorzhak muzika iš geležinkelio

„Juke Train“ yra muzikos kanalas, skatinantis gyvus ir novatoriškus atlikėjų pasirodymus. Galvokite apie tai kaip MTV Unplugged ant bėgių. Traukinių stotys, traukinių depai ir bėgiai tarnauja kaip fonas originaliai idėjai ir pasirodymams. „Juke Train“ yra vienintelis muzikos kanalas pasaulyje, kuris transliuoja pasirodymus iš geležinkelio.
nikolai-amir-oorzhak-tuvan-throat-singing-juke-train-216
„Juke Train“: Nikolai Oorzhak muzika iš geležinkelio
Temos: 1 Juke Train

„Juke Train“ tikslas – suteikti originalų būdą pasiekti kontaktą tarp atlikėjo ir klausytojo, ir tai išplatinti visame pasaulyje.

Kiekvieną savaitę pristatome žinomų, ar dar tik pradedančių groti ir populiarėti atlikėjų pasirodymus. Nuo šiol kartu su 15min kviesime pakeliauti ir susipažinti su muzika ir menininkais iš viso pasaulio ir Lietuvos.

Šiandien kviesime keliauti į tolimąją ir paslaptingąją Tuvos respubliką kartu su Nikolai Oorzhak – pasaulyje žymiu ir kilmingu šamanu, gerklinio dainavimo meistru (chomeiži), muzikantu, sielogydos sistemos „Saulės skambesys“ (Un Chun) kūrėju. Devynių Debesų šamanas gydo balsu ir naudoja nacionalinius instrumentus igil, būgną, dambrelį ir lietaus lazdą.

VIDEO: Nikolai & Amir Oorzhak - Tuvan Throat Singing - Juke Train 216

Nikolajaus muzika – tai daugiau nei gražūs garsai. Nikolajaus dainavimas – lyg kelionė į Visatą, kur pats atlikėjas ir klausytojai patiria įvairias būsenas bei vizijas. Savo balsu jis keičia kūno ir sąmonės vibracijas. Jis dainuoja iš šamaniškos būsenos (atviros sąmonės arba transo), todėl kiekvienas praeina tam tikrą asmeninę ceremoniją.

Paleidžia blokus, baimes, nusiramina ir išlaisvina gamtinės energijos tėkmę. Dainuodamas gerkliniu dainavimu, šamanas tai atlieka visu kūnu ir naudoja žemės, ugnies, vandens ir oro energijas.

Jūs turite unikalią galimybę susipažinti su Sibiro šamanizmo garsais, tradicijomis ir mokymu. Kviečiame keliauti į Sibirą ir susipažinti su tikru šamanu bei pasinerti į paslaptingą ir mistišką kelionę po dvasinį pasaulį.

Daugiau informacijos - ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius