-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 11

Paramos koncerte dainuosianti Judita Leitaitė: „Širdį suspaudė vaiko prašymas būti jo mama“

Šį sekmadienį, balandžio 14 d., 18 val. Šv.Kotrynos bažnyčia atvers duris visiems, kurie neabejingi likimo nuskriaustiems vaikams. Jau aštuntą kartą Tarptautinis klubas „Lions“ ir Vaikų laikinosios globos namai „Atsigręžk į vaikus“ inicijuoja paramos koncertą namų ir tėvų globos netekusiems vaikams. Trečius metus iš eilės prie šios akcijos prisideda ir Norvegijos Karalystės ambasada.
Judita Leitaitė
Judita Leitaitė / "United Voices" nuotr.

Paramos koncerte dalyvaus žymiausi Lietuvos atlikėjai: operos solistės Ieva Prudnikovaitė, Judita Leitaitė ir Natalija Krauter, jaunųjų operos solistų grupė „el Fuego“, berniukų choras „Ąžuoliukas“. Taip pat ne pirmus metus į paramos koncertą atvyksta Norvegijos operos solistė Mona Julsrud (sopranas).

Operos solistė Judita Leitaitė sako, kad kiekvienam menininkui yra garbė dalyvauti tokiame renginyje.

„Svečiuojantis vienoje šalyje, kurioje tiesiog nėra vaikų namų, teko patirti, kaip priėjęs vaikas paprašė būti jo mama – širdį suspaudė išgirdus tokį prašymą, – prisimena operos solistė. – Būtų gerai, kad visi vaikai augtų šeimose, tačiau, jeigu negalime padaryti šito, bent prisidėkime parama, kad nors taip vaikai jaustų mūsų dėmesį ir globą.“

„Ne paslaptis, kad vaikams, netekusiems tėvų globos, sudėtinga įsilieti į visuomenę, – sako Vaikų laikinosios globos namų „Atsigręžk į vaikus“ direktorės pavaduotoja Loreta Everlingienė. – Todėl mūsų tikslas – padėti vaikams susiformuoti teigiamą pasaulio vertinimą, kad jie nors trumpam pamirštų skaudžius gyvenimo įvykius.“

Tarptautinis „Lions“ klubas – tai visuomeninė organizacija, kurios tikslas yra tarnauti žmonėms. Norvegijos „Lions“ klubų nariai jau penkiolikti metai asmeniškai atvyksta po kelis kartus į metus su labdara, skirta mūsų globojamiems vaikams, ir aktyviai dalyvauja rengiamose gerumo akcijose. Jie yra nuolatiniai šių paramos koncertų globėjai ir iniciatoriai.

„Esame be galo dėkingi už tai, kad sulaukiame paramos tiek iš Norvegijos „Lions“ klubo, tiek iš kiekvieno koncerte apsilankiusio žmogaus. Vienas toks vakaras vaikams dovanoja galimybę vasarą nuvažiuoti prie jūros“, – sakė Vaikų laikinosios globos namų direktorė Sigita Ignatovičienė.

Renginio metu surinktos lėšos skiriamos vaikų pažintiniam laisvalaikiui, kelionėms, ekskursijoms. Paramos koncertas įvyks Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, balandžio 14 d. 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius