-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis „Tarantino“ gimtadienis su dovanomis ir antikriziniu prieskoniu

Ištisus dvejus metus pačiais įmantriausiais būdais linksminę publiką „Tarantino“ dirigentai nutarė gimtadienio vakarą apdovanoti ištikimiausius savo trepsentojus ir gurkšnotojus. Nepaisant krizinių nuotaikų, jau šį šeštadienį antrajame „Tarantino“ B-day svečių lauks dovanos ir nemokami kokteiliai.
Naktinis gyvenimas klube „Tarantino“
Naktinis gyvenimas klube „Tarantino“ / Pijaus Vyčo/Fotoinjekcija.lt
Temos: 1 Gimtadienis

Šventinį vakarą prie didžėjaus pulto kankaną šoks patys ištikimiausi, saviausi ir visuomet originalūs „No DJs“ su specialiu B-day setu: Martin Virgin (Love in slow motion) ir Thomas Anders (U2s).

„Sunku patikėti, kad švenčiame jau antrąjį gimtadienį. Drauge su Viktoru Diawara visiems klubo svečiams paruošėme po nedidelę staigmeną – CD su specialiu „mush-up“ mixu, kad „Tarantino“ gimtadienio nuotaikos dar ilgai skambėtų mūsų lankytojų namuose, automobiliuose ir galvose“, – artėjančia švente džiaugėsi klubo atstovai.

Jau šį šeštadienį, sausio 16 dieną, jaukiuose „Tarantino“ rūsiuose skambės pati geriausia muzika ir spragsės pačios smagiausios gimtadieninės mush up žvakutės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius