-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksiniai Renginiai“ pristato: gražiausios baladės su Jeronimu Miliumi ir Česlovu Gabaliu

Jeronimas Milius ir Česlovas Gabalis – vienos ryškiausių lietuviškos muzikos padangės žvaigždžių, kurių plačiai pristatyti ir liaupsinti nereikia. Šie vardai iš karto gretinami su kokybe, profesionalumu, talentu ir unikalumu. Ilgametę scenos patirtį turintys, ne tik balsu, bet ir širdimi dainuojantys atlikėjai, jėgas vienijantys su virtuozu Feliksu Zakrevskiu (fortepijonas), Liepos 23 d., Palangos kultūros centre „Ramybė“ dar kartą dovanos išskirtinai skanų koncertą geros, subrandintos ir kokybiškos muzikos mylėtojams.
Koncerto „Moterims“ akimirka
Koncerto „Moterims“ akimirka / Gabrieliaus Jauniškio nuotr.

Koncerto programoje – gražiausios visų laikų populiarios muzikos ir roko baladės, romantiškas, švelnus skambesys bei klasikiniai hitai. Ausis palies nemažai žinomų atlikėjų, grupių, kaip pavyzdžiui, Rod Stewart, Sting, „Scorpions“, Bryan Adams bei daugelio kitų scenos grandų kūriniai. Laiko patikrinti bei tūkstantinių minių pripažinti hitai suskambės naujai, kiek kitaip nei įprasta, tačiau ne mažiau „skaniai“.

Veikiausiai, klausimų, kas yra koncerto sumanytojai, nekyla. Česlovo Gabalio pristatyti Lietuvos publikai nereikia. Tai grupių „Pelenai“ ir „Minor Modesty“ vokalistas, įvairių muzikinių televizijos projektų dalyvis: „Muzikinės kaukės“ nugalėtojas, „Žvaigždžių duetai“ (duete su Inga Jankauskaite) antros vietos laimėtojas. Česlovas Gabalis atliko pagrindinius vaidmenis roko operose bei miuzikluose „Meilė ir mirtis Veronoje“ , „Peras Giuntas“, „Jėzus Kristus Super žvaigždė“ , taip pat muzikiniuose spektakliuose „Don Kichotas“, „Velnio nuotaka“ , „Paryžiaus katedra“, „ Bomba arba Ariel“ .

Ne mažiau ryškus rokeris, sunkiojo metalo grupės „Soul Stealer“ vokalistas Jeronimas Milius. Jaunas atlikėjas jau spėjo pasižymėti miuziklo bei roko operos scenoje. Miuzikle „Aida“ įkūnijo Radamesą, „Grafe Montekriste“ – Edmoną Dantesą, roko operoje „Jėzus Kristus superžvaigždė“ atliko Jėzaus vaidmenį, muzikiniame trileryje „Svynis Todas – demonas kirpėjas“ atskleidė Entonio personažą, „Velnio nuotakoje“ – Girdvainio charakterį bei daugelį kitų rolių. Vienas naujausių Jeronimo įkūnijamų personažų – Klaidas, legendinę porą įamžinančiame miuzikle „Boni ir Klaidas“. 2008 m. Jeronimas tapo Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laureatu ir atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse Serbijoje, 2009 m. tapo tarptautinio konkurso „Slavianskij bazar“ 3-osios vietos laimėtoju, muzikinio televizijos projekto „Auksinis balsas“ nugalėtoju.

Koncerte rokeriškos sielos atlikėjai jėgas vienys su pianistu Feliksu Zakrevskiu. Jis su V.Čekasino vadovaujamu džiazo ansambliu koncertavo festivaliuose Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Švedijoje bei Lietuvoje, pelnė specialų prizą fortepijoninės džiazo improvizacijos konkurse Vilniuje. F. Zakrevskis aktyviai koncertuoja kaip solistas, koncertmeisteris, taip pat įvairių ansamblių sudėtyje. Feliksas Zakrevskis yra ansamblio „4tango“ narys, koncertuoja Vytauto Labučio džiazo kvarteto sudėtyje. Taip pat jis yra parengęs koncertines programas su Rosita Čivilyte, Neda Malūnavičiūte, Ieva Prudnikovaite, Asmik Grigorian bei kitais solistais.

Išskirtinai skanus koncertas su scenos profesionalais jau liepos 23 d.!

Daugiau informacijos apie renginį – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius