-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ pateko į finalinį Europos festivalių apdovanojimų dešimtuką

Muzikos ir meno festivalis „Be2gether“, nominuotas Europos festivalių apdovanojimuose 2009 („European Festival Awards 2009“), pateko į kitą apdovanojimų etapą. Po publikos balsavimo ir festivalių industrijos atstovų debatų, trukusių dvi savaites, trečiadienį buvo paskelbti galutinio etapo finalininkai.
„Be2gether“ festivalio akimirkos
„Be2gether“ festivalio akimirkos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Be2gether“

Trejus metus prie Norviliškių pilies vykstantis festivalis „Be2gether“ pateko į finalinį dešimtuką. Laimėti geriausiojo Mažo festivalio titulą pretendavo net kelios dešimtys pretendentų. Dabar pradedamas sprendžiamasis etapas. Jo metu festivalių gerbėjai antrą kartą balsuos internetu ir nuspręs šių metų Europos festivalių apdovanojimų nugalėtojus.

Balsavimas bus baigtas gruodžio 30 d., o laimėtojai paskelbti sausio 13 d. Olandijoje vyksiančioje apdovanojimų ceremonijoje. Visi, atiduosiantys savo balsą už mėgstamiausią festivalį, pretenduoja laimėti bilietus į bet kurį, laimėjusį šiuose apdovanojimuose, festivalį.

Balsuoti galima internete: http://eu.virtualfestivals.com/index.cfm?section=euroawards&yearid=7

„Be2gether“ yra pirmas lietuviškas festivalis, nominuotas „Virtual Festivals Europe“ ir Europos festivalių asociacijos „Yourope“ apdovanojimuose, kurie rengiami nuo 2004 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius