-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Björk pavergė balsu ir reginiu

Mažytė skandinavų deivė galingu it tropinė audra balsu – būtent tokia islandų dainininkė Björk pasitiko 8 tūkst. lietuvių gerbėjų, sekmadienio vakarą susirinkusių liūties nuplautame Vilniuje.
Björk koncertas Vilniuje.
Björk koncertas Vilniuje. / J.Kalinsko / Laikraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Björk

Savo koncertus Didžiojoje Britanijoje ir Suomijoje atšaukusi Björk Lietuvos sostinėje surengė tikrą muzikos ir šviesų šou.

Naujausią albumą „Volta“ pristatanti dainininkė sostinės Vingio parką paskandino tikrame euforijos rūke – atlikėja scenoje tryško emocijomis, o į koncerto pabaigą dainas pristatė jau prikimusiu nuo galingo dainavimo balsu. Kartu su ja lietuvių minią į muzikinę padangę kėlė į visus Björk koncertus vykstantis eskimų choras.

Lygiai 22 val. į albumo „Volta“ atributais papuoštą sceną išėjusi islandų deivė pasirodymą pradėjo nuo naujausių savo kūrinių, tačiau lietuviai koncerte išgirdo ir tokius seniai pažįstamus bei mylimus kūrinius, kaip „All is full of love“ ar „Hunter“.

Björk koncertą lydėjo lazerių ir specialiųjų efektų šou, atlikėjai talkino elektroninės muzikos specialistai, apsiginklavę vieninteliais tokiais pasaulyje instrumentais, kurie sugeba unikaliai reguliuoti garsą. Beje, lietuvius šokinėti į orą privertė ne tik profesionalus skandinavų šou, bet ir padangę skrodę lietuviški šikšnosparniai.

Björk koncertą sostinėje apšildė pirmagimio besilaukianti dainininkė Jurga Šeduikytė. Islandų dainininkės pasirodymas Vilniuje yra pasaulinio jos turo dalis. Po trijų dienų žymioji islandė pasirodys Latvijos sostinėje Rygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius