-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bliuzo mylėtojus Varniuose pasitiko lietus

Lūksto ežero pakrantėje savaitgaliui į 19-ąsias „Bliuzo naktis“ susirinko šio žanro muzikos mylėtojai.Tačiau organizuojamomis pramogomis pasidžiauti ilgai neteko – Varniuose prasidėjo smarkus lietus ir perkūnija. Ir, nors kol kas lietus nebelyja, su baime festivalio dalyviai naujos liūties.
Festivalio akimirka
Lietus pasitiko festivalio dalyvius / A.Aleksandravičiaus/įkrauk.lt nuotr.

Anksčiau penktadienį į „Bliuzo naktis“ nuvykusiems žmonėms pasisekė kiek labiau – palapines jie spėjo pasistatyti dar iki prasidedant griausmams ir lietui. Todėl, užuot mėgavęsi organizatorių sugalvotomis pramogomis, dauguma jų laiką leido palapinėse. O vėliau atvažiavusieji balose statytis palapinių nepanoro.

Pirmąją bliuzo naktį festivalio lankytojai turėtų pasitikti nelyjant, tačiau panašu, kad maudynių lietuje savaitgalis dar parūpins.

15min.lt žiniomis, bliuzo gerbėjai šįvakar gali nesulaukti ant scenos turinčio užlipti Erico Sardino – oro uoste paslaptingai dingo jo bagažas, todėl dar nėra aišku, ar šis gitaros atlikėjas šiandien pasirodys Varniuose susirinkusiesiems.

Festivalio muzikinę programą pradės Švedijoje gyvenantis amerikietis Bertas Deivertas, kritikų tituluojamas vienu profesionaliausių bliuzo mandolinos atlikėjų pasaulyje.

Po jo scenoje pasirodys lietuviško bliuzo legendos – 1992 m. susikūrusi grupė „The Road Band“, per savo karjerą jau surengusi daugiau nei 1000 koncertų.

Penktadienį į bliuzo sceną dar lips bosinės gitaros virtuozas iš Danijos Louie Fontaine, Lietuvos bliuzo legenda Arina ir grupė „Veto Bank“, „Blues Makers“, Kingas Lionas iš JAV.

Po vidurnakčio scenoje turėtų pasirodyti Ericas Sardinas iš JAV. Pusę trijų nakties numatytas nenuspėjamas jungtinis muzikantų „jam session“ , kuris ir turėtų palinkėti bliuzo mylėtojams labos nakties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius