-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cirke „Mama Afrika“ – akrobatai ir šokėjai iš 9 Afrikos valstybių

Pirmą kartą Lietuvoje lankysis afrikiečių cirkas „Mama Afrika“. Savo nepaprastu šou vasario 18 – 22 dienomis „Mama Afrika“ žavės Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių jaunuosius žiūrovus ir jų tėvelius.
Cirkas „Mama Afrika“
Cirkas „Mama Afrika“ / Organizatorių nuotr.

Afrikietiškas cirkas „Mama Afrika“ – tikra pasaulinės scenos legenda. Šiame originaliame cirke susirinko patys geriausi artistai iš įvairių Afrikos kampelių: Tanzanijos, Etiopijos, Kenijos, Sudano, Egipto ir Pietų Afrikos Respublikos. Pasirodymuose dalyvaujantys artistai demonstruoja spalvingus ir unikalius nacionalinius kostiumus. O muzikos grupė „InAfrika“ iš Tanzanijos visą pasirodymą lydi gyvai skambančias egzotiškais Afrikos ritmais.

Afrikos cirke „Mama Afrika“, kaip ir kiniškame cirke, nepamatysime gyvūnų. Afrikos cirko pagrindas – spalvingi kostiumai, džiaugsmingi šokiai, karšti ritmai, kvapą gniaužianti akrobatika, žongliravimas, jėgos žaidimai ir dar daug visokių neįtikėtinų triukų.

Vinston Ruddle, „Mama Afrika“ vadovas, kasmet ieško pačių talentingiausių artistų visoje Afrikoje. Jie visi yra mokomi Vinston Ruddle įkurtame cirko meno koledže Tanzanijoje. Koledžo paruošimas yra toks geras, kad pastaruoju metu žymusis cirkas „Cirque du Soleil“ pasiėmė tuziną artistų į savo turą.

„Mama Afrika“ – tai dviejų valandų žaižaruojantis spektaklis. 40 artistų iš įvairių Afrikos kampelių – talentingi akrobatai, šokėjai ir muzikantai – sukurs nepakartojamą ir jaudinantį cirko šou. Cirko programa sudaryta, pasitelkiant žongliravimą, akrobatiką, numerius ant lyno, gyvą muziką, šokius ir spalvingus kostiumus.

Jus stebins Jonas iš Etiopijos, kuris šokinėja, laipioja ir atlieka sudėtingus triukus su įvairaus dydžio vienaračiais. Į Lietuvą jis atsiveža vienaratį, kurio rato skersmuo vos 3,5 cm.

Akrobatai Lazaro ir Hasani iš Kenijos bei „Ramadani Broliai“ iš Tanzanijos privers aikčioti iš nuostabos ir žavėtis žmogaus lankstumo galimybėmis.

Taip pat pamatysite „Rolo-Rola“ balansavimo numerį, žongliravimo numerį „Ikaro žaidimai“, žavią merginą iš Etiopijos su 100 lankų, tradicinius Afrikietiškuosius kojūkus, tamsiąsias jėgas atbaidančias kaukes, originalius afrikietiškus būgnus, tradicinį instrumentą Korą ir dar daug įdomių dalykų.

„Mama Afrika“ tikslas – ne tik pristatyti Afrikos kultūrą ir linksminti publiką išskirtine akrobatika ir muzika, „Mama Afrika“ daro daug daugiau – dalis pinigų, surinktų už bilietus, bus paaukoti Rudiger Nehbergs žmogaus teisių organizacijai TARGET. Tad prie šio kilnaus tikslo prisidės visi žiūrovai, ateisiantys pamatyti Afrikos Cirko meną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius