-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Guetta šokdino iki ryto (nuotraukos)

Ilgojo savaitgalio renginių maratoną Vilniuje pirmadienio naktį baigė diskžokėjo Davido Guettos pasirodymas. Į vienintelį Baltijos šalyse koncertą „Siemens“ arenoje Vilniuje hauso dievukas sukvietė savo gerbėjus ne tik iš Lietuvos, bet ir iš aplinkinių šalių.
Davido Guettos pasirodymas
Davido Guettos pasirodymas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Davidas Guetta

Apie 6 tūkst. bilietų buvo išpirkti į prancūzo pasirodymą Vilniuje. Vakarėlio šeimininkas  D.Guetta vėlavo apie valandą ir arenoje pasirodė vidurnaktį. Organizatorių teigimu, prie pulto atlikėjas pasirodė vėliau nei planuota dėl to, kad vėlavo atvykti privatus lėktuvas.

Garsiais plojimais ir šūksniais sutiktas diskžokėjas iš karto ėmė sukti savo populiariausius hitus: „The World Is Mine”, „Just A Little More Love”, „In Love With Myself”, „Love Is Gone“. „When Love Takes over“ D.Guetta atliko su žinoma amerikiete, grupės „Destiny‘s Child“ nare Kelly Rowland. Po savo pasirodymo dainininkė pasakojo, kad jai didžiulė garbė ir malonumas groti su tokiu genijumi kaip D.Guetta. „Jis – tikras genijus. Žaviuosi, kaip jis myli, miega, gyvena, groja... viską daro su muzika“, – sakė K.Rowland. Ji taip pat džiaugėsi Lietuvos publika, kurią įvertino dešimčia balų.

41 metų prancūzas sausakimšoje „Siemens“ arenoje nenuilsdamas suko plokšteles tris valandas, susirinkusiems neleisdamas net pagalvoti apie miegą. Vieno garsiausių pasaulio diskžokėjų susirinkę pasiklausyti hauso gerbėjai šoko iki ryto. Be pagrindinės vakarėlio žvaigždės, šokėjus linksmino diskžokėjai iš Lietuvos Ignas ir Jovani, Wiruxas bei svečias iš Izraelio Mike Tsoff.

D.Guetta yra išleidęs jau tris albumus: „Just A Little More Love“ (2002),  „Guetta Blaster“ (2004) ir „Pop Life“ (2007).  Visi jie tapo auksiniai.

Iš Lietuvos D.Guetta planuoja išvykti pirmadienio popietę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius