-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Šiaulius atvyksta „Silence Family“ ketveriukė

Balandžio 17 d. klubas „Havana“ pulsuos pavasariškumu. Šiaulių miesto klubinėje kultūroje startuoja naujo renginių ciklo „Karštos Naktys“ vakarėlis „Pavasaris“. Renginių serijos esmė – pabrėžti muzikinės scenos aktualijas, karštas naujienas, teigiama pranešime spaudai.
Kūrybinė „Silence“ šeima
Kūrybinė „Silence“ šeima / SILENCE FAMILY nuotr.

Numatoma, jog „Karštos Naktys“ bus tęstinis projektas, apjungiantis visus keturis metų laikus.

Pavasaris neatsiejamas nuo atgimstančios gamtos, sujudimo žmonių širdyse bei visapusiško atsinaujinimo. Suprantant tokią reikšmę – šiauliečiams pirmą kartą pristatomi net keturi „Silence Family“ nariai, susilaukiantys ypatingai daug dėmesio ne tik Lietuvoje, tačiau ir už jos ribų. Renginio pagrindiniais smuikais grieš Leon Somov, Jazzu, Mario Basanov, Few Nolder.

Geidžiamiausias duetas

Vakarėlyje lankytojai galės išvysti geidžiamiausiu duetu Lietuvoje laikomus Leon Somov ir Jazzu. Muzikos kūrėjo, prodiuserio bei vokalistės sąskaitoje ne vienas kartu įrašytas hitas. „Tik pasilik“ – vienas iš tokių kūrinių, kurių melodija spėjo įsitvirtinti gerbėjų šidyse. Darbas kartu yra vainikuotas ir MTV statulėle. Savo klausytojų gretas nuolat didinantys atlikėjai Leon Somov ir Jazzu yra pelnę „Geriausio Baltijos šalių atlikėjo“ apdovanojimą. 

Garsūs prodiuseriai

Renginio scenoje taip pat ir beveik dešimtmetį muzikinę karjerą vykdantis Mario Basanov. Žymus prodiuseris yra spėjęs sukurti nemažai kūrinių ne tik sau, bet ir žinomiems Lietuvos populiariosios bei elektroninės šokių muzikos scenų atstovams.

Few Nolder – dar vienas „Silence“ šeimos narys, drebinsiantis klubo „Havana“ sienas. Scena dalinęsis su žymiais Lietuvos diskžokėjais bei prodiuserių komandomis, savo melodingomis improvizacijomis, paprasta ir subtilia ritmika, įvairių žanrų motyvais šis jaunas talentingas kūrėjas žavi klubinės kultūros gerbėjus. 2007 metais sudalyvavus „Planet Mu Recordings“ įkūrėjo Mike Paradinas gimtadienyje Londone, Few Nolder susilaukė daug simpatijų ir jau kitų metų pradžioje ši pasaulyje garsi leidybinė kompanija išleido pirmąją Few Nolder singlą „No Mo“. Po jo 2009-ųjų vasarą sekė debiutinis albumas „New Folder“.

„Karštos Naktys: Pavasaris“ – kokybiškos muzikos šventė, nuaidėsianti balandžio 17 d.  klube „Havana“, Šiauliuose. Prisijunk ir tu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius