-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Šypsenos epidemiją“ užsukti sumanė „Olialia“ mergaitės (nuotraukos)

Pirmadienio vakarą Vilniaus Rotušės aikštėje vykusi „Šypsenos epidemija“ subūrė nedidelį būrį dalyvių. Tiesa, staigmena tapo netikėtas ir organizatorių neplanuotas „Olialia“ mergaičių komandos vizitas.
Šypsenos Rotušės aikštėje
Šypsenos Rotušės aikštėje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Akcija buvo sumanyta turint kilnų tikslą – Vilnių nušviesti daugybe praeivių šypsenų, tačiau jos dalimi buvo ir atėjusiųjų susipažinimas bei komandiniai žaidimai. Antrą kartą „Šypsenos epidemiją“ organizuojanti abiturientė Iveta Stukaitė sakė, kad akcijos dalyviai šypsenomis turėtų papuošti apie 1000 vilniečių ir miesto svečių. „Nesvarbu, kad dalyvaujančių nėra gausus būrys. Net jei susirinktų tik 10 žmonių, verta rengti tokią akciją, jei ji bent vienam padovanos šypseną“, – 15min.lt teigė organizatorė.

Kaip plito „Šypsenos epidemija“? Po susipažinimo žaidimų dalyviai tiesiog gatvėje dalijo iš anksto pasiruoštus popieriaus lapelius su palinkėjimais ir komplimentais. Šie buvo skirti visiems praeiviams: nepažįstamiesiems, turistams, dideliems ir mažiems, tikintis taip jiems praskaidrinti sunkiausia laikomą darbo dieną – pirmadienį.

„Šypsenos epidemijos“ centrais šią savaitę turėtų tapti ir kiti Lietuvos miestai: liepos 13 dieną  Alytus (susitikimas 18 val. Rotušės aikštėje), liepos 14 dieną Kaunas (susitikimas 18 val. Rotušės aikštėje) ir liepos 15 dieną Klaipėdoje (susitikimas 18 val. Atgimimo aikštėje). Liepos 16 dieną lapeliai su žmonių norais bus paleisti nuo Parnidžio kopos, aukščiausio Nidos taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius